Skip to main content
Blog

Itt szerezheted be a legmenőbb sportszerkókat!

Ha az aktív pihenés szerelmese vagy, akkor van számodra egy jó hírünk: mostantól a Fashion Trend Centerben nyílt Outdoor House üzletben is beszerezheted a legszuperebb sportruhákat, túracipőket!

 

Épp csak túlvagyunk a foci EB-n, és máris az egész világ olimpiai lázban ég – te pedig talán már azon gondolkodsz, milyen sportot próbálnál ki legközelebb. Közel állnak a szívedhez a kinti mozgásformák? Ősszel végre elindulnál egy hosszabb kirándulásra, komolyabb túrára, vagy akár egy vadvízi evezésre? Esetleg hamarosan a síelést kezdenéd el tervezgetni?

 

 

Bármilyen aktív kikapcsolódásban gondolkodsz is, nagyon fontos a megfelelő ruházat, amit talán épp most szereznél be – vagy most egészítenéd ki a már meglévő szerkódat néhány új cuccal.

 

Ha így van, akkor van egy jó hírünk számodra: sport fronton is bővült a Fashion Trend Center kínálata, méghozzá az Outdoor House üzlettel.

 

Itt mindent megtalálsz, hogy divatos és kényelmes cuccokban mozoghass a szabadban, bármilyen mozgásformát választasz is – egy laza kirándulástól az extrém sportokig.

 

Te mire vágysz?

Beszereznél egy szuper túraszandált még a nyár végére, vagy már az őszi kirándulószezonra készülve újítanál be egy új cipőt vagy vékony kabátot? Esetleg életed első (vagy sokadik) vadvízi evezése előtt lenne szükséged pár dologra?

 

Akkor ne is keresd tovább az ideális helyet, ahol mindent egy helyen találhatsz meg – gyere el a Fashion Trend Centerbe, és válogass kedvedre az Outdoor House kínálatából!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.