Skip to main content
Blog

Itt a báli szezon: 7+1 gyönyörű báli ruha inspiráció

A báli szezon csillogását idén is szebbnél szebb ruhákban tapasztalhatod meg. Mutatunk egy kis inspirációt, hogy mi mindenből érdemes válogatni.

 

Számodra milyen az ideális báli ruha? Földet söprő, merészen felsliccelt vagy inkább rövid? Elegáns, vagy kicsit merész? Fekete vagy színes? Bármi is a válaszod, egy biztos: a báli szezonban sosem maradhat el a csillogás. Ha beszereznél egy új ruhát, legyen egy arany- vagy ezüstszál a vezérfonalad. Ami pedig a színeket illeti, ne ragadj le a feketénél vagy a bordónál, hiszen az idei báli szezon ruhakínálata bővelkedik izgalmas és csodaszép színekben. Csak azt kell eldöntened, hozzád melyik illik leginkább.

 

Színek és csillogás: gyönyörű báli ruhák, hogy te is tündökölj a báli szezonban!

 

1, Az óceánok királynője – Ebben a testhez simuló, világoskék, csillogó, földig érő báli ruhában az óceánok királynőjeként ragyoghatsz a bálban!

Nude Fashion

2, Arany ruhacsoda – Bejön a szabás, de a kék nem a te színed? Akkor próbáld fel aranyban!

Nude Fashion

3, Elegáns fodrok – Ezt a pántos sötétzöld ruhát a csípőtől lefelé futó fodrozása teszi különlegessé és elegánssá. Remek választás, ha a tónusos karokra és szexi lábakra akarod irányítani a figyelmet.

Nude Fashion

4, Visszafogott elegancia – Ha úgy tűnnél ki a tömegből, hogy közben nem akarsz hivalkodó lenni, akkor ez a rozsdabarna csillogó báli ruha szuper választás lehet! Szó szerint ragyogó színfoltja leszel benne az estének!

Nude Fashion

Ha feketét viselnél

5, Fekete, kicsit másképp – Maradnál a feketénél? Az idei szabály: nincs olyan, hogy túl nagy ruha, vagy túl sok réteg. Játssz bátran az anyagokkal és keresd a különleges megoldásokat!

KOKO -be pretty-

Nude Fashion

Báli ruhák a nőiesebb vonalakra is 

6, Egy igazi ékkő – Akár vékony vagy, akár nőies vagy teltebb alkatú, ebben a smaragdzöld ruhában igazi ékkőnek érezheted magad. A derekán lévő öv pedig garancia arra, hogy szinte minden alakon előnyösen mutat ez a gyönyörű báli ruha.

KOKO -be pretty-

7, A dögös vörös – Ha szereted a pirosat, idén jó választás lehet ez a vörös, mell alatt húzott báli ruha. Ahol szeretnéd, ott takar, ugyanakkor kiemeli a szép dekoltázsodat.

Pippi by Papp Ildi

+1: Övet fel! – Ki mondta, hogy ha teltebb idomokkal áldott meg Természetanya, akkor kötelező takargatni magad? Egy egyáltalán nincs így! Ebben a szürke rövid ruhában például szupercsinos lehetsz! Kombináld egy mutatós övvel, és ámulj el rajta, milyen fantasztikusan nézel ki!

Pippi by Papp Ildi

 

Meghoztuk a kedved, hogy beszerezz egy új báli ruhát? Akkor gyere el hozzánk a Fashion Trend Centerbe, nézelődj és próbálj – például a Pippi by Papp Ildi, a Nude Fashion és a Koko Be Pretty kínálatában –, és találd meg álmaid ruháját az idei báli szezonra.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.