Skip to main content
Blog

Így zajlott a Mentes a Trendben – Egy nap a tudatosság jegyében

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek május 28-án a Mentes a Trendben rendezvényre a Fashion Trend Centerbe. Szuper napot tölthettünk együtt, amiről most egy kis beszámolóval készültünk nektek.

 

Május 28-án szombaton egy szuper napot tölthettünk el együtt az egészségtudatosság jegyében a Fashion Trend Centerben megrendezett Mentes a Trendben – Egy nap a tudatosság jegyében rendezvényen. Sokféle mentes finomságból lehetett kóstolni, kérdezni, és ha valami megtetszett, természetesen vásárolni is.

 

Szuper kiállítókkal, ingyenes workshopokkal, előadásokkal és sportolási lehetőségekkel telt a nap, ahonnan este a család minden tagja élményekkel telve tért haza, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

 

20 kiállító, a „mentes világ legjava” egy helyen

Ha mentes termékeket fogyasztasz, akkor biztosan hallottál már a Csak a mentesről, és az általuk Budapesten szervezett Csak a Mentes Fesztiválokról. Nekik köszönhetően nem túlzás azt állítani, hogy a Mentes a Trendbenre is a mentes világ színe-java jött el, akik a Kiállítótérben mutatták be többek közt glutén-, cukor-, laktóz- és mindenmentes, paleo, bio, öko illetve vegán termékekeiket. Nem maradtak el a kóstolók, a nagy beszélgetések, és aki vásárolt, az kedvezménnyel tehette.

A Fashion Trend Centerben már találkozhattál a Navajóval és a Monaco Spával, ők is jelen voltak kiállítóként. De például a NICK’S Magyarország, a Pomodorini Manufaktúra, a Joy of Essentials, Hush & Hush, Living Foods, MINDiet, a La Verde Juice, a Rosaceart vagy az Organ gluténmentes termékei, a Caroline’s Shito csiliszószai és az Aqua de Mar tengervize is sok új rajongót szerzett.

 

Előadások, mozgás és workshopok

A színpadon előadásokkal és kerekasztalbeszélgetéssel is vártuk az érdeklődőket, ez utóbbin „Tudatosság és életmód” címmel a Nyers Séf, Kasek Roland és Fejes Emese osztotta meg velünk gondolatait.

A Mozgástérben a legkisebbekre is gondoltunk, őket népi gyermekjátékokkal vártuk. De itt várt mindenkit Kutasi Kelly („Funkcionális edzés és coaching”), valamint Kanizsár Dorottya Hatha jógája is.

 

Az Élményszigeteken pedig ingyenes workshopokon vehettetek részt: volt energiagolyó kóstoló és nyereményjáték a Nyers Séf jóvoltából, táplálkozási és bőrápolási tanácsadás, biorezonancia állapotfelmérés, de a zero waste és a zöld törekvések jegyében Dr. Halmainé Ágoston Bettinától azt is megtudhattátok, hogyan érdemes nekiállni egy kapszulagardrób kialakításának.

 

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek a Mentes a Trendben rendezvényre a Fashion Trend Centerbe, és nagyon reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk egy újabb szuper eseményen! Addig is gyertek hozzánk shoppingolni, kávézni, edzeni, szépülni, vagy élvezni Itália ízeit.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.