Skip to main content
Blog

Így lehet egészséges napcsókolta bőröd akár egész évben!

Akár bikiniben, akár egyrészes fürdőruhában élvezed a nyarat, a szép barna bőr elérésén túl az sem mindegy, mivel véded a bőröd, mit kensz magadra. Legyen a hatékony barnulás egyben biztonságos is – ebben segíthetnek a Navajóban is kapható Coconutoil Cosmetics termékei.

 

Neked mi jut eszedbe a nyárról? A vakáció, vízpart, a gondtalanság, koktélok, dinnye, fagyi, vagy az éjszakába nyúló medencés bulik? Bármi is az első gondolatod, biztosak vagyunk benne, hogy a nyárhoz számodra is hozzátartozik a napcsókolta bőr, amit nemcsak megszerezni szeretnél, hanem közben óvnád is a bőröd, ugye?

 

Ha a bőrvédelmen még nem igazán gondolkodtál, akkor itt az ideje! A napsugárzás ugyanis nemcsak fájó égési sérüléseket okozhat, hanem felelős lehet a bőrünk idő előtti öregedéséért is, hogy a legrosszabbról, a bőrrákról már ne is beszéljünk.

 

Nyilván nem ijesztgetni szeretnénk, csak kiemelni, hogy milyen fontos odafigyelni a biztonságos napozásra. Hiszen így a kellemetlenségekkel nem kell számolnod, jutalmad pedig a szép, egészséges, barna bőr lehet!

Arról megoszlanak a vélemények, hogy ezt bikiniben vagy egyrészes fürdőruhában érd-e el, ez mindenkinél egyéni dolog. Az viszont fontos, hogy mindenképp kezdj el a biztonságos napozáson dolgozni már ma!

 

Hogyan lesz biztonságos a napozás?

Van néhány óvintézkedés, amit minden nap megtehetsz: semmibe sem kerülnek, csak egy pici odafigyelésbe, mégis sokat jelentenek!

 

  1. Ne tartózkodj a tűző napon 11-15 óra közt, napozni az árnyékban is lehet.
  2. Igyál sok szénsavmentes ásványvizet, hogy belülről is hidratáltan tartsd a bőröd.
  3. Viselj szellős, világos színű ruhákat, és kalappal, napszemüveggel is védd magad a naptól!
  4. Már reggel kend be magad minimum 30-as faktorszámú naptejjel. Akkor is, ha nem mész strandra, és akkor is, ha felhős az ég (a napsugárzás attól még erős lehet).

 

Milyen termékekkel védd a bőröd?

Ha még nem tudod, mit kenj magadra, de fontos számodra, hogy az adott termékek 100% bio összetevőkből készüljenek, és környezetbarátok is legyenek, akkor hadd adjunk egy tippet. Próbáld ki a Fashion Trend Centerben, a Navajóban is kapható Coconutoil Cosmetics termékeit!

Kozmetikumok, szalmakalap: Navajo, Bőrönd: Lili Bags

 

Találsz köztük bio napkrémet az egész családnak, ami SPF30-as ásványi fényvédővel óvja a bőröd. Ásványi összetevőjével kiszűrheti az UVB-sugarak 97%-át, korallvédő, vízálló, és semmilyen egészségre vagy környezetre ártalmas összetevőt nem tartalmaz.

 

A bio bronzolaj kizárólag növényi olajokkal kapcsolja turbó fokozatra a sejtszintű barnulást, egyben táplál, hidratál, és trópusi illatával is kényeztet.

 

Ez is segíthet elérni a hónapokig tartó nyári színt, de a fenntartáshoz próbáld ki a bio napozás utáni olajat is, ami akár a pirulások, horzsolások, szúnyogcsípések enyhítésében is segíthet, amellett, hogy használatával hónapokig kitarthat a nyáron szerzett napcsókolta színed!

 

Főkép: Drew Dau, Unsplash

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.