Skip to main content
Blog

Igazi olasz életérzés – közelebb, mint gondolnád

Nem kell Itáliáig utaznod a hamisítatlan olasz életérzésért: gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol az Aromi étteremben megkóstolhatod Olaszország legfinomabb ízeit!

 

Idén nem jutottál el az olasz tengerpartra, és fáj a szíved, mert nagyon vágysz egy kis igazi, hamisítatlan olasz életérzésre – na meg egy finom pizzára, spagettire? Akkor van egy jó hírünk: nem is kell olyan messzire utaznod ezekért!

 

Gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol az AROMI Étterem és pizzéria kínálatában eredeti olasz receptek és alapanyagok felhasználásával készült finomságokat találsz – az előételektől a desszertekig. És nem kérdés, hogy itt aztán az olasz életérzést is élvezheted!

 

Már a hosszú hétvégén felkeresnéd az AROMI Éttermet?

Ez egy szuper ötlet! Gyere el, és kóstold meg isteni pizzáikat vagy a pesztós vagy tenger gyümölcseis spagettit. Ha egy kis shopping után ugranál be a legjobb barátnőddel, akkor igyatok egy koktélt, vagy kóstoljátok meg az epres tiramisut, és élvezzétek az igazi dolce vitát!

Cím és nyitvatartás

Budaörs első és egyetlen igazi olasz éttermét és pizzériáját, az AROMI Éttermet a Fashion Trend Center második emeletén találod. Minden nap 11:00-21:00-ig vannak nyitva.

További infók és egy kis ízelítő a kínálatukból Facebook oldalukon!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.