Skip to main content
Blog

Hangolódj velünk a Valentin napra!

Vegyél részt Valentin napi nyereményjátékunkban, játssz és nyerj értékes utalványokat, amelyeket a pároddal magatokra költhettek. Teremts idén minden korábbinál szerelmesebb hangulatot, és készülj, hangolódj velünk február 14-re.

 

Közeleg a Valentin nap, amitől még akkor is picit gyorsabban ver a párok szíve, ha egyébként cukormázas, piros szíves lufis ünneplés távol áll tőlük. Sokan apróságokkal ünneplik, mások viszont ilyenkor szeretik még inkább kimutatni, mennyit jelent számukra a kedvesük. Ezt ezerféleképpen megteheted, de talán az első lépés az, hogy igazán ráhangolódj a szerelmesek ünnepére. Ebben segíthet nyereményjátékunk is, amelyben értékes utalványok találnak gazdára.

 

Valentin napi nyereményjáték, a szerelem ünnepére

Szeretnél játszani és értékes vásárlási utalványokkal gazdagodni? Akkor vegyél részt a pároddal Valentin-napi nyereményjátékunkon, Facebook– és Instagram oldalainkon 20-20 ezer forint talál gazdára egy szerencsés páros közt, vásárlási utalvány formájában.

 

Mire költhetitek a nyereményt?

Ha ti vagytok a szerencsések, akiket kisorsulunk, öröm lesz elkölteni az utalványotokat, hiszen személyesen számos üzletünkben szebbnél szebb dolgokat tudtok vásárolni Valentin napra.

 

Hogy még inkább meglegyen a szerelmes hangulat, válogassatok a Navajo illatgyertyái és lakásillatosítói közül.

 

 

Ha jöhet egy kis kényeztetés, akkor egy új testvaj is beleférhet a keretbe.

De persze, nincs Valentin nap új szett nélkül, amit szintén be tudsz szerezni nálunk: a TR Moda randi szettje telitalálat lesz!

 

És naná, hogy nemcsak a szettet tudod nálunk beszerezni, hanem a randira való felkészülésben is segítünk! Gyere el hozzánk, ugorj be Beauty Trend fodrászatunkba, körmöshöz, vagy az M&D Premium Skincare Referencia Kozmetikába egy kis felfrissülésre!

Minden M&D Prémium Skincare megvásárolt termék mellé 3-in 1 arclemosot vagy Body Emulsiot kapsz ajándékba.

 

A szerelem örök, a divat viszont változik. Te mindig naprakész lehetsz – mi is segítünk benne! További ötletekért, inspirációért, Valentin napi hangolódásra vágyva látogass el hozzánk és kövess minket közösségi média oldalainkon is.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.