Skip to main content
Blog

Fashion Trend Center, a lakberendezés Mekkája

By 2022-12-01No Comments

Nálunk mindent megtalálsz az otthonod szépítéséhez, a terasztól a belső tereken át a tetőtérig.

 

A Fashion Trend Centerről valószínűleg neked is a divat, a barátnős shoppingolások és kávézások  jutnak először eszedbe. Ezek is szuperek, de ne feledd, hogy akkor is érdemes betérni hozzánk, ha az otthonod csinosítására helyezed a hangsúlyt. Üzleteink ugyanis a lakberendezés szinte teljes palettáját lefedik – nézzük is meg együtt, mi mindennel várunk téged!

 

Lakberendezés mesterfokon

 

Laurea Design Studio: Akár tervezed, akár felújítod, akár berendezed, egy dologban biztosak vagyunk: szeretnéd, ha otthonos, kényelmes és nem utolsósorban gyönyörű lenne a lakásod. Eltaláltuk? Akkor nézz körül a Laurea Design Studio kínálatában, és legyen olyan az otthonod, amilyenről mindig is álmodtál!

 

Majidi Tapéta: Unalmas a nappalid? Dobd fel egy különleges, egyedi tapétával – a Majidi Tapétánál biztosan megtalálod az új kedvenced!

 

WPC Deck: Ha ellenálló burkolatot keresel a teraszra, amit nem kell gondozni, festegetni, nem repedezik és nem töredezik, akkor gyere el hozzánk a Fashion Trend Centerbe, és nézz szét Európa leggyorsabban fejlődő wpc burkolat márkája, a WPC Deck bemutatótermében!

 

Nagyon beruházások, megbízható partnerekkel

 

Monaco Spa: Régóta vágysz egy jakuzzira, összespóroltad a pénzt egy szaunára vagy egy szuper medencére? Ha már csak az van hátra, hogy megtaláld a számodra ideálisat, a Monaco Spa szakértelmében és minőségi választékában megbízhatsz!

 

UniQitchen: Az álomkonyhádtól vagy a hercegnőkét idéző gardróból kevesebb választ el, mint gondolnád. Azt sem tudod, hol kezdd? Ha az UniQitchent választod, a tervezéstől a beépítésig mindent megoldanak neked.

 

Omega Mőbel: Betennél egy szép kanapét az egyik tetőtéri szobába, vagy teljesen újragondolnád a hálóban a bútoraidat? Minőségi, megfizethető, egyedi megoldásokat keresel? Akkor megtaláltad: az Omega Mőbel Bútorház szakembereiben és termékeiben nem fogsz csalódni. Ha kell, átalakítják, vagy méretre gyártják azokat az ágyakat, ülőbútorokat és falipaneleket, amikre szükséged van.

 

Még nem tudod pontosan, mire vágysz? Vagy elakadtál valahol a tervezési, felújítási, lakberendezési folyamatban? A Fashion Trend Centerben lévő lakberendezési üzletekben bátran kérdezhetsz, a dolgozók segíteni fognak, hogy szakszerű választ kaphass a kérdésedre, és egy lépéssel közelebb kerülj az álomotthonodhoz.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.