Skip to main content
Blog

Ezért fontos a látásvizsgálat augusztusban, kicsiknek és nagyoknak

By 2023-08-03No Comments

3 jó okot is tudunk, miért férjen bele a gyerkőccel egy gyors látásvizsgálat még a nyári szünetben, és amiért neked is érdemes ellenőriztetni a látásodat augusztusban.

És ha kiderül, hogy szemüveg kell, most szuper áron szerezheted be!

Bár a nyár vége még messze van, augusztus elejére talán már te is túl vagy a nyaralás megszervezésén (esetleg az utazás is megvolt már). És míg a hétköznapok kicsit talán lazábban telnek, és gyakran végződnek a medence partján, azért ilyenkor már gyakrabban eszünkbe jut a közelgő szeptember, a sulikezdéssel és a magasabb fokozatra kapcsolt munkahelyi tempóval. És persze, végigpörgetjük a fejünkben azokat a teendőket, amikre jó lenne még ebben a hónapban sort keríteni – lássuk, miért ne maradjon ki ezek közül a szemvizsgálat.

látásvizsgálat

Fotó: Optowit optika

3 ok, amiért érdemes még augusztusban részt venni egy látásvizsgálaton

1. Kiderülhet, ha a légkondi vagy a medence vize irritálja a szemet, és persze, megoldási javaslatokat is kaphatsz a problémára.

2. A gyerkőc sokat dörzsöli a szemét, vagy azt veszed észre, hogy a távoli feliratokat nem tudja elolvasni? Ilyenkor inkább nézessétek meg a szemét, ne szeptemberben kelljen kapkodni, ha a probléma súlyosbodna. De érdemes akkor is beiktatni egy gyors látásvizsgálatot, ha egyébként minden rendben, mert így még nyugodtabban várhatjátok a sulikezdést.

3. Szeptemberben megint többet fogsz a monitor előtt ülni, amitől estére elfáradhat a szem. Kérj egy szemvizsgálatot, és utána akár olyan szemüveget is csináltathatsz, amelynek a lencséje kékfény szűrővel van ellátva. Így a szemed sokkal könnyebben bírja majd a számítógép mellett töltött órákat.

Ha szemüveg kell…

A látásvizsgálaton kiderülhet, hogy neked vagy a gyerkőcnek szemüveg kellene. Ez nemcsak hiúsági szempontból lehet nehéz, hanem a sulikezdés előtt a pénztárcátoknak is kihívást jelenthet.

látásvizsgálat

Fotó: Optowit optika

Érdemes ilyenkor lecsapni a szuper akciókra, mint amilyenekkel a Fashion Trend Centerben lévő Optowit Optika is vár: -25% iskolakezdési akció vonatkozik a HOYA KIDS lencsékre, -25% multifokális lencse kedvezmény a HOYA lencsékre, ezen kívül pedig az összes készleten lévő napszemüveg 25%-kal olcsóbban kapható náluk egész augusztusban.

látásvizsgálat

Fotó: Optowit optika

Így bármelyikőtöknek kell is szemüveg, biztosak lehettek benne, hogy kiváló minőségű, szuper lencsével ellátott trendi keretes darabot választhattok, közben pedig még a pénztárcádat is megkímélitek a túlzott kiadástól.

 

Főkép: Shutterstock

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.