Skip to main content
Blog

Ezek a legszuperebb őszi körömtrendek

By 2021-10-14No Comments

A körmeidet se felejtsd ki az őszi megújulásból! Lássuk, milyen trendszínekből, mintákból érdemes most válogatni.

 

Most már tényleg beköszöntött az ősz, ami egyet jelent azzal, hogy a világos, könnyű nyári ruháink, cipőink a gardrób mélyére kerültek. Helyettük a sötétebb, vastagabb ruhákat hordjuk, és bizony, lassan már a csizmákat is elő lehet venni.

 

De mi a helyzet a körmökkel? Ezek is sötétednek az ősz beköszöntével, vagy idén milyen irányba alakulnak a körömtrendek?

 

Az ősz legszuperebb körömtrendjei

 

Ami a színeket illeti, ahogy a természetben, úgy a körömfestésben is a legkülönfélébb árnyalatok bukkannak fel. Jöhetnek a vörösek, a téglaszín, a narancssárga, de a föld színei és a természetességet sugalló zöldek is nagyon divatosnak számítanak most.

Ha maradnál a klasszikusoknál, vagy épp a visszafogott körmök híve vagy, csináltass egy francia manikűrt, vagy válassz egy szépséges, elegáns pasztellszínt a körmeidre.

Akár feltűnőbb, akár elegánsabb árnyalatot választottál, díszítheted mintákkal is. A fa- vagy levélminta szuper választás, de például továbbra is trendinek számítanak a geometriai minták.

 

Ha pedig már a Halloweenre készülnél, tök jó ötlet egy szellemes, tökös körömdekoráció!

Fotó: Shutterstock

Kérd a profik segítségét!

 

Egy gyors manikűrt te is összedobhatsz otthon, de ha úgy érzed, nem vagy ebben elég ügyes, nincs elég lakkod, vagy épp nem tudod, milyen színek és minták passzolnának hozzád leginkább, akkor szerintünk ne is kezdj el egyedül kísérletezni.

 

Inkább kérd egy profi körmös segítségét, aki nemcsak tanácsot ad az őszi trendszíneket, mintákat illetően, hanem személyre szabott szuperkörmöket is varázsol neked!

 

Még nincs ötleted, kihez fordulj? Gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol a Beauty Trend Szépségszalonban a Nail Trendben csodálatos körmöket csináltathatsz magadnak. A pedikűr-manikűrön kívül kérhetsz népszerű gél lakkozást, de akár épített zselés körmöket vagy japán manikűrt is. Ha pedig igazán egyedi díszítésre vágysz, itt abban is tudnak segíteni.

 

További infókat a Beauty Trend Szépségszalon oldalán, illetve a +36 70 626 0466-os telefonszámon kaphatsz.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.