Skip to main content
Blog

Éljenek a nőies idomok!

Öltözz csinosan akkor is, ha beköszönt a hideg.

Szerencsére már nemcsak a vékony lányok találnak magukra szebbnél szebb holmikat, hanem egyre több olyan üzletbe és online shopba lehet belefutni, ahol kifejezetten a teltebb idomokra kínálnak divatos, gyönyörű ruhákat, kabátokat. Vagyis olyan csodákat, amik még inkább kiemelik a nőiességünket, szépségünket és bájunkat.

És ha már a kabátokat említettük, ez egyre fontosabb téma lehet nálad is, hiszen egyre hidegebb van – lassan kevés lesz, ha az átmeneti kabátod alá felkapod a legvastagabb pulcsidat.

Ha már megszületett az elhatározás, hogy beszerzel egy új kabátot, akkor is ott motoszkálhat benned a kérdés: oké, de milyen legyen az új kabát szerelmed? Mi idén a trendi, és a választékból mi áll a legjobban neked?

Te mit választanál?

Az ünnepi időszakra készülődve talán te is szívesen nézegetsz piros és fekete darabokat, és a jó hír, hogy ezek idén is abszolút divatban maradnak!

 

 

 

És mivel a kabát szinte az első dolog, amit észreveszel másokon, egy feltűnőbb darabbal azonnal kitűnhetsz, bárhol jársz is. Válassz hát bátran egy kék vagy akár virágmintás darabot!

Ha pedig unod a pufidzsekit, cseréld le idén egy mutatós műszőrme kabátra – csajos, elegáns és jó meleg, majd meglátod!

 

Még nincs ötleted, vagy épp ellenkezőleg, több fazont is felpróbálnál, akkor maszkot fel, és irány a Fashion Trend Center! Nézz körül a Miss Trendi Exkluzív női divatáru üzlet kínálatában, ahol divatos és nagyon csinos ruhák közt találhatod meg az új kedvenc kabátodat, 44-től 58-as méretig.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.