Skip to main content
Blog

Csodásan izgalmas a 2022-es év színe!

A már jól ismert Pantone Intézet kihirdette az év színét 2022-re, ami a hangulatodra és a ruhatáradra is hatással lehet. Neked bejön?

Azt már biztosan hallottad vagy olvastad, hogy a Pantone Intézet minden évben megválasztja az év színét. Ez nemcsak a kor szellemét és hangulatát tükrözi, hanem nagy hatással van a divat, a lakberendezés és a webdizájn világára is. Miután tavaly két árnyalat, egy szürke és egy sárga lett a befutó, a 2022-es év színe is különleges: a kékes-lilás 17-3938 Very Peri.

Ezt a színt a Pantone kreálta, méghozzá az intézet ügyvezető igazgatója szerint azért, mert új víziónk van már a világról, amit egy új szín tud a leghűbben tükrözni.

Hogyan hat ránk a Very Peri?

Hogy ez így lehessen, a folyamatosság és a hűség színét, a kéket egy picike pirossal keverték, ami az izgalom és az energia színe. A végeredmény egy meleg tónusú kékes-lilás árnyalat, amit sokan biztatónak, bátorítónak is érezhetnek.

„Újszerűsége személyes találékonyságra és kreativitásra ösztönöz, a PANTONE 17-3938 Very Peri, a kék árnyalatok közül a legboldogabb és legmelegebb, bemutatva az újdonság erőteljes keverékét.” – posztolta a Pantone színintézet az Instán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PANTONE (@pantone) által megosztott bejegyzés

A Very Peri árnyalat az online világ térhódítására is felhívja a figyelmet, illetve szimbolikus jelentőségű is: korábbi, idejétmúlt szokásaink nem működnek már, ideje ezeken változtatni.

 

Te hogyan viselnéd?

A Very Peri szerintünk önmagában is nagyon szép árnyalat, de remekül kombinálható is, bátrabbaknak a feketén, fehéren, szürkén túl akár lilával, pirossal vagy állatmintával is viselhetik.

Solo Collection

Dress Bar Women

A visszafogott színek szerelmese vagy? Akkor be fog jönni neked is, hiszen nem harsány, nem hivalkodó árnyalat. Ha azért még óvatos vagy vele, jó hír, hogy kiegészítők formájában is megállja a helyét – csodaszép lehet például egy pár fülbevaló vagy egy táska ebben a színben.

Annyira beleszerettél, hogy nem tudsz betelni vele? Akkor a ruhatáradon túl akár a lakberendezésben is bevetheted. Mit gondolsz, szépen mutatna a nappalid egyik falán a Very Peri? Vagy egy ilyen kékes-lilás színű kis komód a hálószobádban?

Majidi Tapéta

 

Laurea Design Stúdió

Az év színe már megvan, azt viszont, hogy hogyan építed be a hétköznapokba 2022-ben, már csak rajtad múlik!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.