A Solo a sportosan elegáns stílus kedvelőinek kincsesbányája. Van itt minden, ami laza: szoknya, nadrág, ruha, felső, pulóver, kardigán, még cipő és táska is, egyenesen Itáliából és Franciaországból, ráadásul szinte minden létező színben! Kínálatunk további különlegessége, hogy hetente többször is frissül, így folyamatosan új kincsekkel csábítunk a földszinti üzletünkben.
22 éve foglalkozunk ruha kereskedelemmel, a Fashion Trend Centerben pedig a kezdetek kezdetén nyitottuk boltunkat. A Solo tarka palettájáról egyrészt többféle stílus, mégis harmonikus összkép gondoskodik, amelyben a fiatalabbak és idősebbek is megtalálhatják a kedvükre való darabokat, tetőtől talpig.
Bármilyen darabról legyen is szó, nem hivalkodó, visszafogott szabásvonalak jellemzik. Az egyszerűség a színek terén is visszaköszön, hiszen többnyire egyszínű, szolid árnyalatú ruhák várják leendő viselőiket. A sportosan elegáns irány jegyében többek között átlapolt tunikák, ruhák, kámzsás- és csónaknyakú felsők is felsorakoznak. Anyag tekintetében pedig vékonyabb és vastagabb kötött holmik, valamint pamut, jersey, és viszkóz támogatja a laza vonalat, míg a kicsit alkalmibbat a lurex.
A folyamatos megújulásról hetente minimum kétszer – nem ritkán háromszor – frissülő kínálatunk gondoskodik, érdemes tehát sűrűn betérni. Ráadásul időnként kisebb-nagyobb rendezvényekkel is kedveskedünk vásárlóinknak, például olasz napokkal, mikor is a ruhákon kívül finom olasz falatoknak és családias hangulatnak is örülhetnek a divat szerelmesei.

Üzlet neve

Solo

Üzlet típusa

Divat

Elérhetőség

+36 70 370 7011

Facebook

Instagram
Weboldal: https://solo.fashionweb.hu/

Térkép