Skip to main content
Blog

Csak itt szerezheted be a legmenőbb Liu Jo cuccokat!

Mutatjuk, Magyarországon hol kaphatók – itt, és csak itt veheted meg személyesen is a Liu Jo termékeit!

 

Odavagy a Liu Jo cuccokért? Már azon gondolkodsz, hogy megrendeled a netről a kinézett holmikat, vagy a következő utazásodon miket fogsz beszerezni? Akkor van egy jó hírünk: nem kell a futárra várnod, sem pedig elutaznod.

 

Csak a Fashion Trend Centerig kell eljönnöd, hogy válogathass a menő olasz divatmárka termékei közt. Mert hogy kis hazánkban csak itt, csak és kizárólag a Marangona üzletében tudod személyesen is megvásárolni a Liu Jo cuccokat!

 

Te mire vágysz?

Mit szólnál egy új fürdőruhához? Vagy esetleg beújítanál egy strandpapucsot és néhány további kiegészítőt is? Válogass a folyamatosan megújuló kínálatban, és élvezd a nyarat a Liu Jo szuper termékeivel!

 

 

Marangona

Mit kell tudni a Liu Jo márkáról?

Hogy mi az a Liu Jo? Egy 1995-ben alapított prémium olasz divatmárka, amely az eleganciát és a minőséget tartja a legfontosabbnak – és persze azt, hogy kiemelje a nők szépségét szerte a világban.

 

Elsőként ők dobták piacra a Bottom up Jeans-t: azokat a farmereket, amik a speciális varrásuknak köszönhetően megemelik a popsit, ezáltal mi, csajok még csinosabbnak érezhetjük magunkat (azóta más márkák is kirukkoltak hasonló nacikkal). De nem csak farmert választhatsz a Liu Jo termékeiből, hanem szinte már bármit, ami a megjelenéssel, öltözködéssel kapcsolatos – ruhát, kiegészítőt, sőt, mint azt fent láttad, szuper fürdőrucikat és strandcuccokat is!

 

A brand őrülten népszerű: a Facebookon több mint 1.3 millióan kedveljük, az Instagramon pedig 1.1 milliós követőtábora van.

 

Ha már a márka nevének hallatán megdobbant a szíved, sőt, konkrétan tudod is, mit szeretnél, akkor irány a Fashion Trend Center, ahol a Marangonában beszerezheted új „szerelmeidet”!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.