Skip to main content
Blog

Black Fashion – a fekete örök

Ha olyan holmikba ruháznál be, amelyeket bármikor előkaphatsz a szekrényből, akkor nem kérdés: keresgélj a fekete darabok közt! Ráadásul a Black Friday alkalmából kedvezményesen csaphatsz le a kiszemelt új kedvenceidre a Fashion Trend Centerben is.

 

  1. Kezdd az alapoknál – Szerezz be néhány új, minőségi alapanyagból készült fekete alsóneműt magadnak és a párodnak is. Tartós, szinte bármi alá felvehető darabok, megérik a befektetést!

Deniz Paris

Angel Secret

 

  1. Alapdarabok – Egy csinos, anyagában és/vagy szabásában különleges fekete ruha hosszú évekre a gardróbod meghatározó eleme lehet. Ha fekete kiegészítőkkel kombinálod, elegáns és egyben lehengerlő lesz az összhatás!

Piaf Paris

 

  1. Csak sportosan – Ha a lazább darabok szerelmese vagy, van egy szuper hírünk számodra: idén aztán tényleg bőséges a választék fekete sportos darabokból. Szerezz be néhány új kincset a párodnak is!

Balance

Deniz Paris

Deniz Paris

Deniz Paris

 

  1. Kabátmustra – Egy biztos: ha fekete kabátot keresel, idén megtalálod az új kabát-szerelmed ebben a színben.

Deniz Paris

Deniz Paris

Deniz Paris

Nude

 

  1. Szilveszteri ruha – Ha még nem tudod, mit viselsz majd szilveszterkor, akkor is érdemes most körülnézned a boltokban, ugyanis a kiválasztott szépséget a Black Friday-n sokkal olcsóbban szerezheted be. Képtelenség lesz megállni egyetlen új ruhánál!

Manon

Nude

 

  1. Öltözz talpig feketébe! – A legsötétebb szín szerelmeseinek üzenjük: idén nincs olyan, hogy „túl sok fekete”. Öltözz bátran tetőtől talpig a kedvenc színedbe, nem tudod túlzásba vinni!

Piaf Paris

 

  1. Kiegészítők – Ha szívesebben viselsz színes ruhákat, de néhány új kiegészítő jól jönne, akkor válassz fekete darabokat, hiszen ezek nemcsak gyönyörűek, hanem minden más színhez is remekül illenek!

Marangona

Byazzi

Byazzi

 

Szerezd be kedvenc darabjaidat most hétvégén kedvezménnyel:

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.