Skip to main content
Blog

A cipő, ami nem jön szembe veled senki máson

Csodaszép, egyedi cipőt keresel, amit nem láttál és nem is fogsz látni senki máson? Akkor nézz szét a L’Estrosa lábbelijei közt, és találd meg a legújabb cipőszerelmed!

 

Ugye, te is jártál már úgy, hogy nagyon megtetszett egy cipő, gyorsan meg is vetted, mondván, hogy ebben majd kitűnsz az esti bulin… aztán jött a döbbenet: a társaságban valaki máson is viszontláttad az egyedinek hitt darabot? Az ilyesmi valóban elég bosszantó tud lenni.

 

Ha ezt a jövőben szeretnéd elkerülni, akkor olyan márkák kínálatában nézelődj, amelyek nem a sorozatgyártásra álltak rá, hanem kézzel készített, kiváló minőségű holmikat dobnak piacra. Ilyen például a L’Estrosa is, melynek tulajdonosai szenvedélyesen és odaadóan viszik tovább a cipőkészítés hagyományát.

Az ő lábbelijeik egy kis, hagyományos gyárban készülnek, ahol kizárólag nőknek álmodják és alkotják meg egyedi, gyönyörű cipőiket.

Ha a sportosabb vonal áll hozzád közel, vagy szeretnéd elegáns ruháidat „egy kis csavarral” viselni, akkor bátran nézz körül a L’Estrosa chunky sneakerei közt.

Hogy hol? Magyarországon csak a Via Nicoletta üzletben találod meg ezeket a cipőket, a Fashion Trend Center földszintjén.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.