Skip to main content
Blog

A boldogság illata

Találd meg a kedvenc illatod, vagy találj rá újra: mi is segítünk benne!

Az illatoknak fontos szerep jut a hétköznapokban: hatnak a hangulatunkra, érzéseinkre, sőt, akár gyógyíthatnak is. Biztosan te is észrevetted már, hogy egy-egy illat befolyásolhatja az aktuális hangulatodat.

A citrusos illatok élénkíthetnek, felvidíthatnak, a levendula megnyugtathat, romantikus hangulatba hozhat, és persze vannak olyan illatok, amelyek boldogabbá tehetnek. Hogy ez épp milyen illat, az teljesen egyénfüggő, hiszen van, akit a hársfa illata hangol mosolyra, mert a nagyszülei udvarán álló régi hársfára emlékezteti, és van, akit a rózsa illata dob fel.

Emlékeink, érzéseink, személyiségünk mind-mind fontos szerepet játszanak abban, hogy épp melyik illatot szeretjük meg, melyiket szeretnénk a lehető leggyakrabban érezni.

Illatok, illóolajok

Ha vannak olyan, szívednek kedves növények, amelyeknek az illatával nem tudsz betelni, akkor már biztosan hallottál az illóolajokról. Ezeket a növényekből nyerik (természetes kivonatok), gyógyító célú használatuk pedig az aromaterápia.

Ezzel persze nem kötelező minden illatrajongónak foglalkozni – könnyen lehet, hogy te is épp csak beleszagolnál ebbe, utána viszont inkább csak a magad kedvére válogatnál néhány isteni illatú kiegészítőt, amelyektől a lakásodban igazi otthonillat lehet.

Navajo

Navajo – ahol rád talál az illat, ami jó

Igen ám, de hol is kezdd? Melyik a hozzád illő illat vagy termék? Az interneten és a boltokban könnyű elveszni a kínálatban, ezért a legjobb, ha olyan helyen keresgélsz, ahol az eladók is szívesen segítenek, és senki sem fog csúnyán nézni rád, ha néhány percnél tovább keresgélsz. ;)

Navajo

Ilyen hely létezik? Naná! A neve Navajo, és te is betérhetsz ide, amikor legközelebb a Fashion Trend Centerben jársz. Csupa finomságot találhatsz itt, az illóolajoktól a gyertyákon át a pálcás illatosítókig a kozmetikumok és ruhák mellett. Nézz körül, és válogass kedvedre!  

Ruha: Marangona, A képen látható üzlet: Navajo

Extra tipp: Imádjuk az AWEN pálcás illatosítókat! Ha még nem volt ilyened, feltétlen próbáld ki, mert isteni illatot varázsolhatsz vele a lakásodba – ráadásul ezt a finom otthonillatot nem is csak pár napig, hanem sokkal tovább élvezheted.

Navajo

Tudtad? Ha szereted a változatosságot, akár több illatot is kombinálhatsz az otthonodban!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.