Skip to main content
Blog

8 szuper fotó – pillants bele az idei nyári trendekbe!

A nyár még várat magára, de a legforróbb trendeket már lehet előre látni – megmutatjuk, mi mindent érdemes már most beszerezni.

 

A változékony, „ravasz” tavasz után te is alig várod már a nyarat, ugye? Bár még várni kell rá, mi már most szeretünk eljátszani a gondolattal, hogy egy teraszon ücsörgünk a kedvenc frissítőnkkel, remek társaságban, és persze nagyon csinosan. De miben lehetünk igazán trendik idén nyáron? Íme, egy gyors előrejelzés!

 

  1. Monokróm – A fekete-fehér örök divat, és mindenkinek jól áll. Nem is csoda, hogy az idei nyári szezon egyik tuti befutója is ez a trend. Ha igazán divatosan akarod viselni, akkor ne félj a merész, egyedi részletektől – például egy félvállas ruhától, amit vagány kiegészítőkkel is viselhetsz!

 

Deniz Paris

 

  1. Fagyiszínek – Ha nyár, akkor napsütés, kánikula, strand, fagyizás! Miért is ne tündökölhetnél te magad is a legszebb fagyiszínekben?

TR Moda

Impress

 

  1. Maxiruhák – Sokáig a minik jelentették a legforróbb évszak slágerét, de idén fordul a kocka: szellős és meseszép maxiruhákban ragyoghatsz, szebben a Napnál!

Swan

 

  1. Bő szárak – Imádjuk, hogy visszatérnek a divatba a bő szárú nacik! Mert hát kinek van kedve testhez tapadó nadrágban feszengeni 40 fokban?! Neked is szükséged van egy ilyen kényelmes, szellős, nem mellesleg gyönyörű szettre!

TR Moda

 

  1. Az új kedvenced – Koptatott, szaggatott, mégis a gardróbod legmenőbb darabja lehet, mi az? Hát persze, hogy egy szupermenő farmerszoknya, amit szinte bármilyen alkalomra felkaphatsz!

Impress

 

  1. Színek, minták – Ha eddig féltél kilépni a komfortzónádból a színeket és mintákat illetően, akkor ezen a nyáron ennek is itt az ideje! Próbálj fel pár új holmit, a végeredményt imádni fogod!

Impress

TR Moda

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.