Skip to main content
Blog

5 szuper őszi kabát: ezekbe te is azonnal beleszeretsz!

Találd meg az új kedvenc átmeneti kabátodat, segítünk benne!

 

Ha idén lecserélnéd az őszi kabátkádat, nem lesz könnyű dolgod, ugyanis a kabáttrendek már rég voltak ennyire szépek, színesek és szerethetők. Szerintünk te sem fogod kibírni, hogy csak egyet válassz közülük. Vagy hogy ne vegyél a kabátod mellé egy mellényt is.

 

Jöjjenek most az ősz legszuperebb átmeneti kabátjai, a bőrtől a szőrösön át a színblokkosig.

 

Top 5 kabáttrend 2022 őszén

 

Jó bőr vagy – Ha átmeneti kabát, akkor bőrdzseki! Idén szuperdivatos minden, ami bőr, úgyhogy ha eddig nem tetted, most mindenképp újíts be egy szeretnivaló bőrkabátot. Ne aggódj, jól ki tudod majd használni, hiszen szinte mindenhez felveheted! Lehet kicsit hosszabb fazon, legalább a derekadat is eltakarja a hűvös estéken, a feltűrt ujj pedig még vagányabbá teszi.

Marangona

 

Milyen színű bőrdzsekit válassz?

Egy szép barna bőrdzseki is remek választás, de a klasszikus fekete is: mindenhez megy, és örök darabja lehet a gardróbodnak.

LGL Brand

Szőrmés, bundás kabátok – Azon túl, hogy egy ilyen kis csupaszőr felöltő jó meleg, még szuperdivatos is idén!

Divas Italiana

Színes kabátok – Legyen szó akár vékonyabb, ballonszerű, akár szövetkabátról, egy biztos: bátran választhatsz egy (vagy több) színes darabot. Amellett, hogy a megjelenésedet egyből még jobban feldobja, te is feldobod majd benne mások kedvét az őszi szürkeségben.

Divas Italiana

Szépséges színblokkok – Nem tudod elkötelezni magad egyetlen szín mellett? Nem is kell, hiszen a színblokkos kabátok ősszel nagyon trendik lesznek!

Via Nicoletta

Menő mellények – Merj bátran mellényben gondolkodni, főleg, míg nincs túl hideg! A szép őszi kirándulásokhoz vagy városi ügyintézéshez válassz praktikus, vízálló darabokat – ezeken általában zsebek is vannak, ami sok különféle élethelyzetben lehet hasznos.

LGL Brand

 

Kabát vagy mellény?

Akár mindkettőt beszerezheted a Fashion Trend Centerben! Gyere el hozzánk, nézz szét hetente megújuló kínálatunkban, és ess szerelembe a legszebb őszi mellényekkel, kabátokkal.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.