Skip to main content
Blog

5 szuper napszemüvegtrend idén nyárra – nem csak napimádóknak

Lecserélnéd a napszemüveged, vagy beújítanál még egy szupertrendi kiegészítőt a nyárra, a már meglévők mellé? Akkor hadd segítsünk egy kicsit a választásban!

 

Le mernénk fogadni, hogy nálad is a nyári outfit része egy-egy menő napszemüveg. Ez teljesen rendben is van, hiszen szuper szettjeinknél a kiegészítők teszik fel az i-re a pontot. De vajon arra is figyelsz-e eléggé, hogy a napszemüveged nemcsak stílusos keretet ad az arcodnak, hanem a fénytől is kellően óvja a szemed?

 

Egészséged érdekében nagyon érdemes így választani, és tudunk is egy helyet, hogy hol kaphatsz értéket a pénzedért! A Fashion Trend Centerben található Optowit Optikában webshop áron vásárolhatsz márkás és divatos termékeket, illetve igényes optikai szolgáltatások és kapcsolódó telemedicina szolgáltatások közül is válogathatsz.

 

De ha a napszemüvegeknél maradnál, akkor a következő modellek közül biztonsággal szemezgethetsz, akár a pároddal együtt is!

 

1, Városi vagányoknak – Szólj a Kedvesnek, hogy kedvenc farmeres outfitjét ideje feldobni egy ilyen menő napszemüveggel! Nem lesz ellene kifogása. ;)

 

2, Mint egy filmsztár – Újíts be egy ilyen nagykeretes napszemüveget, és ragyogj, akár egy világsztár!

3, Éljen az extravagáns! – Ha a párodnak nem kell kétszer mondanod, hogy próbáljon fel valami extrém, de stílusos holmit, akkor ez a napszemcsi lehet az új kedvence – oldalt is sötétít és véd!

4, Lásd színesben a világot! – Válassz egy szupervidám színes napszemüveget, és mutasd meg, milyen színes egyéniség vagy!

5, Egyedi formák, kidolgozott részletek – Egy ilyen csodában olyan gyönyörű jelenség leszel a városban vagy a nyaraláson, mint egy szépséges pillangó.

 

Ha már megvan, melyik stílus áll legközelebb hozzád, akkor még egy jó hír: július 11-ig a SHOPPING EB alatt 10% kedvezményt adnak napszemüvegekre. 30% kedvezményt a SZEMÜVEGLENCSÉKBŐL komplett szemüvegvásárlás esetén! Nincs más dolgod, mint, hogyletöltsd a JEGYEDETés bemutasd üzletükben!

Szemezz náluk a legjobb ajánlatokkal és csekkold Facebook– és Instagram oldalaikat is további inspirációkért.

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.