Skip to main content
Blog

5 innovatív konyhai megoldás, amelyeket te is imádni fogsz!

Megkönnyítik a házimunkát, a tárolást, sőt, már az sem a jövő zenéje, hogy a konyhapultba épített töltőre tedd a telefonod – ezekért a konyhai innovációkért te is odáig leszel!

 

Anyukáink, Nagymamáink idejében a konyha még a főzés és a családi étkezések helyszíne volt, manapság viszont már ezek mellett az sem mindegy, milyenek a konyhaszekrények, mennyire könnyű elérni a polcokat, hol és mennyi cuccot tudsz tárolni, vagy épp hol tudod tölteni a kütyüjeidet. Szerencsére a mi modern igényeinket figyelembe véve születnek folyamatosan az új trendek, és azok az innovatív megoldások, amelyek könnyebbé teszik az életünket, és még jól is néznek ki. Lássuk most ezek közül a kedvenceinket!

 

5 szuper innovatív konyhai megoldás, amikért rajongani fogsz

 

Nagyon dizájnosak és könnyen, praktikusan is használhatók a fogantyú nélküli konyhaszekrények. Gondolj csak bele, milyen szuper, ha az alsó szekrényeket akár lábbal is ki tudod nyitni – ha mindkét kezed tele van, akkor is meg tudod csinálni!

A felfelé nyíló konyhaszekrény ajtókat is imádjuk, hiszen oldalirányba nem kell plusz hellyel kalkulálni a nyitásuknál, és kevésbé lehetnek balesetveszélyesek is, mint a hagyományos ajtók. Persze, arra figyelj azért, hogy amikor benyomod a zárógombot, ne állj közvetlen a szekrényajtó alá.

A konyhában sütsz-főzöl, és lemerült a telefonod? Gond egy szál se! A konyhapultba épített töltő, vagy épp egy ilyen, pöccintésre felugró konnektor segít, hogy azonnal tölteni tudd.

 

Képzeld csak el, hogy nem neked kell nyújtóznod a fölső polcokon lévő dolgokért, hanem egy  kis fogantyú segítségével a polcot tudod lejjebb, illetve magadhoz közelebb húzni. Extra kényelmes megoldás, ráadásul olyan szuper high-tech, hogy nem lehet nem beleszeretni!


A konyhai tárolásból is sokkal többet kihozhatsz a legmodernebb, leginnovatívabb megoldások segítségével. Például egy-egy ilyen kihúzható, enyhén kiforgatható konyhai tárolóval könnyen és gyorsan juthatsz a megfelelő edényekhez, és jobban átlátod a választékot.


Megtetszett valamelyik innovatív megoldás, és szeretnéd élőben is megnézni, kipróbálni? Gyere el az UniQitchenhez a Fashion Trend Centerbe, és szeress bele a jövő konyhai megoldásaiba már ma!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.