Skip to main content
Blog

3 vagány és csajos stílustipp tavaszra

By 2021-03-25No Comments

Idén tavasszal csak néhány új holmival dobnád fel a ruhatárad? Akkor már mondjuk és mutatjuk is, mit tehetsz, illetve mit vehetsz.

 

  1. Öltözködj rétegesen, hasonló árnyalatokból – Ne a színekkel, hanem az anyagokkal variálj! Ezzel a kis trükkel nemcsak vagány, de nagyon csinos és elegáns is lehet az outfited. Nem mellesleg megúszhatod a megfázást is ebben a csalóka időben.

Dress Bar Jeans

 

  1. Éljen a farmer! – Egyik nagy kedvencünk, mert sosem megy ki a divatból, és mert stílusod és hangulatod szerint variálhatod. Mit szólnál egy szaggatott farmerruhához, vagy egy gyöngyös-fodros farmeringhez?

Impress Fashion

 

  1. Jó bőr vagy! – És ezt miért ne emelhetnéd ki bőrhatású holmikkal? Már csak azt kell eldöntened, hogy egy mindenhez passzoló, fekete műbőr nacit, vagy egy szupervagány, cipzáras szoknyát szerzel-e be idén tavasszal.

Piaf Paris

 

Extra tipp: A bőrhatású cuccokat kombinálhatod is farmerrel, például egy bőrhatású leggings elképesztően menő lehet egy fekete toppal, fekete bakanccsal és egy szegecses farmerdzsekivel.

 

Ha megtetszett valamelyik stílus vagy konkrét öltözék, ne feledd, hogy online továbbra is beszerezhetsz elég sok holmit. Érdemes figyelni a Fashion Trend Center Facebook- és Instagram-oldalát is – sok infót, újdonságot, sőt, játékokat is találsz majd ezeken –, illetve a honlapon az üzletek aloldalainál lévő elérhetőségeken is érdeklődhetsz, hogy a mostani helyzetben hogyan tudsz náluk vásárolni.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.