Skip to main content
Blog

3 ok, amiért imádunk online vásárolni

By 2021-03-11No Comments

Csapj le a legmenőbb holmikra – nem is kell más hozzá, csak az okostelefonod.

 

Nyilván megvan a hagyományos shoppingnak is a varázsa, de most egyelőre csak online szerezhetünk be pár új, menő cuccot. És ennek nagyon örülünk, hiszen imádjuk az internetes vásárlást! Most csak három okot sorolunk fel, hogy miért.

 

  1. Villámgyors vásárlás – Ha beleszeretsz egy új ruhába vagy kiegészítőbe, az akár egy perc alatt a tied lehet!

 

  1. Nem vagy időhöz kötve – Addig nézegeted a „kirakatot”, vagyis az online kínálatot, ameddig csak akarod, akár a boltok megszokott nyitvatartási idején túl is.

 

  1. Teljesen biztonságos – Nem kell félned a vírusoktól, sem pedig attól, hogy ellopják a telefonodat vagy a pénztárcádat. Az internetes fizetés ma már teljesen biztonságos, de akár a futárnál is fizethetsz a csomagod átvételekor.

 

Már csak azt kell eldöntened, mire vágysz. Egy új cipőre, esetleg néhány menő kiegészítőre vagy egy új tavaszi outfitre? Esetleg a párodat lepnéd meg valamivel ? Vagy ebédet rendelnél? A választás a tied, az internet segítségével pedig gyorsan és egyszerűen megkaphatod, amire vágysz.

CCC – Látogass el www.ccc.eu/hu oldalra, ahol online rendelhetsz tőlük.

 

MarangonaFacebook oldalukon üzenetben tudsz rendelni

 

Xoxo FashionFacebook oldalukon privát üzenetben, telefonon ill. viber üzenetben is rendelhettek tőlük: +36 30 715 2785

 

Deniz Paris – vásárolj tőlük online a webshopukból: www.denizparis.com

 

 AROMI Étterem és Pizzéria – elvitelre vagy házhozszállítással rendelhettek az alábbi telefonszámon: +36 20 942 8381 vagy weboldalukon: https://aromi.hu/

 

Ha úgy érzed, szívesebben hívnád fel kedvenc üzletedet, akkor egy jó hír: a Fashion Trend Centerben is sok olyan üzlet van, ahol telefonon is leadhatod a rendelést. Ilyen például a Divas Italiana ( https://divasitaliana.hu/ ) vagy a Dress Bar Women ( https://dressbarwomen.hu/ ). De vannak, akiknél már a social média oldalakon, privát üzenetben is tudsz rendelni, mint mondjuk a Marangona vagy a XOXO Fashion.

Divas Italiana

Dress Bar Women

 

Érdeklődj az üzletek aloldalain lévő elérhetőségeken, és ha még nem tetted, kövesd a Fashion Trend Center Facebook és Instagram oldalát, mert folyamatosan jelentkezünk információkkal, újdonságokkal és játékokkal!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.