Skip to main content
Blog

2022 legszebb haj- és körömtrendjeibe te is azonnal beleszeretsz!

Beköszöntött az új év, és imádnivaló frizura- és körömtrendeket hozott magával. Nem hiszed? Akkor már mutatjuk is a kedvenceinket, amikért te is tutira odáig leszel.

Azt persze még mi sem tudjuk, 2022 mennyire lesz szuper év – de nagyon bízunk benne –, viszont egy dolog már biztos: az új év máris sokszínű, szerethető köröm- és hajtrendekkel kényeztet el minket. Ezek közül biztosan te is jó pár „bejövőset” találsz majd, és szerintünk olyan manikűr vagy frizura is lesz, amibe teljesen beleszeretsz!

Színek, formák

Ami a körömszíneket illeti, 2022-ben bátran el lehet rugaszkodni a monokróm palettától! Próbáld ki az idei év színét, a Very Perit, de ne félj a feketétől vagy a szivárvány színeitől sem. Ezeket nagyon trendi lesz a körömhegyeken viselni!

Forrás: https://www.instagram.com/p/CPO1wfLHU2F/?utm_source=ig_embed

De akár minden körmöd más színű lehet – idén ez nem kislányos, hanem menő!

Ami a frizurádat illeti, a hetvenes évek inspirálta szőkeség és a meleg, narancsos árnyalatú vörös színek is szupertrendik lesznek.

Természetesség és kísérletezés

Levágatnád a hajad, és mindig is tetszett a bubi? Akkor ne késlekedj, ugyanis ez a szuper frizura 2022-ben is az egyik legdivatosabb fazon marad. De persze, trendi lesz a hosszú haj és a természetesség is. Szóval, ha lágy hullámokkal vagy épp rakoncátlanul göndörödő tincsekkel áldott meg Természetanya, itt az ideje, hogy ezeket hangsúlyozd (és ne feszülj be minden reggel, hogy már megint ki kell vasalnod a hajad).

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/372109987958504310/

A körmöknél nagyon menő lesz a 3D-s díszítés, például a körmökre applikált gyöngyök (pearl nails).

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/9710955438482975/

Ha szeretnél otthon is kísérletezni, akkor 2022 a te éved lesz – idén szuperdivatos mindenféle DIY köröm. Fesd, formázd, matricázd, ahogy neked tetszik!

Ha mégis profikra bíznád a megújulást, akkor látogass el a Fashion Trend Centerbe, ahol a Beauty Trend Fodrászat és a Nail Trend szakemberei segítenek megvalósítani azt a frizurát és körömszínt, -mintát, amibe beleszerettél.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.