Skip to main content
Blog

Szerezd be a legszuperebb fekete szetteket az idei Black Friday Hétvégén!

Mutatunk néhány csúcsszuper fekete szettet, csak győzd kivárni a Black Friday Hétvégét a Fashion Trend Centerben.

 

Ha már nyakunkon a Black Friday, miért ne kaphatnál az alkalmon, és öltözhetnél talpig feketébe? Nemcsak elegáns, hanem tiszteletet parancsoló is lehet a megjelenésed, ugyanakkor a megfelelő darabok kiválasztásával lehetsz vagány, csábító vagy a tél fekete hercegnője – a választás a tied! ;)

Marangona

XOXO Fashion

Via Nicoletta

 

Ha még gondolkodsz, hogy jövő hétvégén nekivágj-e a városnak pár új holmi és karácsonyi ajándékok után kutatva a hétvégén, akkor hadd mondjunk el néhány jó okot arra, hogy miért tedd meg.

 

Például, mert november 27-29 közt három napon át tart a fekete péntek a Fashion Trend Centerben, ahol szuper akciókkal várnak. Szóval simán beszerezheted, amire vágysz, ráadásul akár féláron! A résztvevő üzletek és akciók listáját itt találod: https://fashiontrendcenter.hu/black-friday-hetvege-2020/

 

És ha a háromnaposra tervezett shoppingünnep és a sok klassz kedvezmény nem lenne elég motiváló, akkor hadd súgjuk meg gyorsan, hogy egy szuper nyereményjáték is útjára indult – további részleteket a Facebookon találsz: https://www.facebook.com/fashiontrendcenter/photos/a.1086948318097511/3284535915005396/

 

Manon

 

Angel Secret

 

A párod is nyugodtan kísérjen el, hiszen nem csak a lányokra gondolnak ezen a különleges shoppingünnepen, hanem a férfiakra is. Szuper szettek közül válogathatnak ők is, legyen akár elegáns, akár extravagánsabb a stílusuk!

Marco Renzo

Deniz Paris

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.