Skip to main content
Blog

Őszi esküvő: főszerepben a ragyogás

Mi lehet szebb egy őszi esküvőnél? Nem „mi”, hanem „ki” – Te! Segítünk megtalálni a ruhát, amiben ragyoghatsz, menyasszonyként vagy vendégként is. És persze, az örömanyáról és a férfiakról sem feledkezünk meg.

 

Nem csoda, hogy a szeptemberi esküvők nagyon népszerűek, hiszen a napsugarak kellemes melegséggel és ragyogással teszik széppé a kora őszi napokat. Nincs kánikula, így viselhetőbb a smink és a szép ruha, és az esküvői helyszínek is egészen más arcukat mutathatják, mint nyáron.

 

Ragyogj!

Az őszi esküvőkön főszerepet kap a ragyogás – akár menyasszonyként, akár koszorúslányként vagy vendégként veszel részt a nagy napon, tündökölni ér! ;)

Nude Fashion

Ha te vagy a menyasszony, akkor mondanunk sem kell, hogy ez a te napod: mutasd meg az egész világnak a természetes szépséged, amit a gyönyörű smink és a tökéletes menyasszonyi ruha is kiemel.

Edyna Modell

De hol találod meg A Ruhát? Gyere el a Fashion Trend Centerbe, nézz körül, és szeress bele álmaid esküvői ruhájába! Üzleteinkben kiváló minőségű, csodaszép ruhákat találhatsz, és ami nem mellékes, hogy az árak is elérhetőek.

 

Koszorúslányoknak, vendégeknek, örömanyának

Ha koszorúslány leszel, elengedhetetlen egy olyan ruha, amiben ragyogni fogsz. Már biztosan tudod, milyen szín és fazon felel meg a menyasszony elképzelésének, ennek megfelelően tudsz nézelődni. A Fashion Trend Centerbe is nézz be, széles választékunkban akár már rövid keresgélés után is megtalálhatod az ideális koszorúslány ruhát.

Edyna Modell

Vendégként hívtak meg? Akkor is szükséged lehet egy új ruhára. Ne feledd, hogy fehérben, feketében és pirosban hagyományosan nem illik esküvőre menni, de a többi színből, illetve a szebbnél szebb, mintás, elegáns ruhákból válogass bátran!

Edyna Modell

Örömanyaként pedig szóljon ez a nap a te boldogságodról és ragyogásodról is, amit egy csodaszép, elegáns ruha is segíthet megmutatni a világnak.

Nude Fashion

A férfiak sem maradhatnak ki!

A vőlegény szettjét is különös gonddal kell kiválasztani, hiszen egyrészt nem mindegy, hogyan érzi magát a ruháiban az esküvője napján, másrészt a férfiaknak is fontos, hogy amit viselnek, abban jól nézzenek ki. Ugyanez a helyzet, ha vendégként hivatalosak egy őszi esküvőre – a szettjük legyen kényelmes és mutatós.

Marco Renzo

Szerencsére nem kell ezer helyet végigjárnotok, ha neked és a párodnak is be szeretnétek vásárolni: a Fashion Trend Centerben mindkettőtöknek megtaláltok mindent, amire szükségetek lehet egy őszi esküvő előtt. Érezzétek jól magatokat, és ragyogjatok!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.