Skip to main content
Blog

Így lesz ősszel is szép, egészséges a hajad

A nyár megviselhette a frizurádat, ideje tehát egy pillantást vetni az őszi trendekre annak szellemében, hogy a hajad még szebb és egészségesebb legyen.   

Szépülésre fel! ;)

Az őszi trendekről valószínűleg neked is a meleg színek jutnak először eszedbe, és élvezettel nézegeted a Pinteresten, az Instán vagy a TikTokon, milyen gyönyörű barna, vörös vagy rézszínű frizurák készülnek az évnek ezen szakaszában. De amikor belenézel a tükörbe, talán nehezebben tudod elképzelni magadon ezeket a színeket, és inkább egy szép, aranyló szőke felé húzna a szíved, másrészt pedig némi vizsgálódás után azt is észreveheted, hogy bizony a forró nyár, a napsütés és a medence meg a tenger vize megviselte a hajkoronádat.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Az ember lánya ilyen esetben hajlamos azonnal a telefonja után nyúlni, és online bevásárolni mindenféle szépítő kencéből. De sokkal jobban beválhat, ha kapkodás helyett a megfontolt cselekvést választva profi segítséget kérsz.

Egy jó fodrász nem azzal fogja kezdeni, hogy olyan színűre festi a hajad, amilyenre kéred, hanem tanácsokat ad, a hajad egészségére helyezve a fókuszt.

Legelőször elmondja, mit lát a hajadon, milyen állapotban van, és milyen ápolásra lenne szüksége. Így biztos, hogy a hajtípusodnak, hajszerkezetednek megfelelő termékeket tudja neked ajánlani.

            hajad

Fotók: Beauty Trend Fodrászat

A hosszú távon egészséges, gyönyörű haj titka

Ha szálkás, töredezett, sprőd tapintású a frizurád, megoldást jelenthet a tartós hajegyenesítés. Ennek kulcsa, hogy keratint építenek vissza a hajba, ami nem csupán alkalmakra, hanem hosszútávra is megoldást nyújthat az egészséges haj fenntartásához.

Őszi frizuradivat: neked milyen lesz a hajad?

Ha a fodrászoddal úgy látjátok, jöhet a festés, akkor számos lehetőségetek van, hogy valami igazán divatosat alkossatok őszre. A fent már említett szép barnák, vörösek, rézszínű frizurák mellett egy új fazonnal is lehet kísérletezni – egy, az arcformádhoz passzoló félhosszú fazon vagy egy függöny frufru például még mindig menő. De könnyen lehet, hogy nem akarsz nagy változást, csak egy kis megújulást.

hajad
Fotó: Beauty Trend Fodrászat

Erre kínál szuper lehetőséget, ha a napszítta hajba sötétebb szőke, meleg szőke, rezes vagy arany árnyalatokat ken fel a fodrászod. A végeredmény gyönyörű lesz, és az őszi frizuradivatnak is abszolút megfelel majd!

Sikerült inspirációt adnunk egy kis változáshoz? Akkor gyere el a Beauty Trend Fodrászatba , ahol szakértő kezekbe kerülsz te is és a hajad is. Éljen az őszi lendület, és persze, az új frizurád!

 

Fők fotók :Beauty Trend Fodrászat

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.