Skip to main content
Blog

Gourmet élmények a Fashionben

Különleges gasztroélvezetekkel és pénteken egy szuper programmal is várunk a Fashion Trend Centerben!

 

Ha a finom ízek igen nagy kedvelője vagy, és a változatosság is gyönyörködtet, akkor a shoppingoláson túl a gourmet vonal felfedezése miatt is el kell jönnöd hozzánk, a Fashion Trend Centerbe.

 

Az Aromi a legfinomabb olasz ízekkel csábít, a Fashion Bistro sokszínű kínálatában a magyaros ízek rajongójaként vagy ételérzékenyként is megtalálod a kedvenceidet, míg a nemrég nyílt Trend Kamra házi készítésű finomságokkal vár.

 

Színes gasztro kínálattal, mennyei ízélményekkel is várunk!

 

1, Fashion Bistro

Már reggel fél 8-tól jöhetsz reggelizni, kávézni, teázni a Trend Bistróba, 11-től pedig ebédelni is beülhettek a barátnőddel, a pároddal vagy a családdal. Magyaros ízek, nemzetközi fogások és napi menü is vár, de ételérzékenyként is találsz fogadra valót, mert hogy laktóz- és gluténmentes, illetve vegetáriánus ajánlatok is szerepelnek az étlapjukon.

 

2, Aromi étterem

Az itáliai életérzésért nem kell messzire menned, sőt, el sem kell utaznod: az Aromiban eredeti olasz alapanyagokból olasz séf készíti el az ebédedet vagy a vacsorádat. Ízleld meg itt az igazi dolce vitát!

Ha egy jó kis koncerttel is kiegészítenéd a hétvégi shoppingolást, az Aromi szuper választás. Július 22-én pénteken 19 órától ugyanis nagy buli lesz: a New Swamp zenekar rock and roll, blues és country zenével szórakoztatja az igényes zenére vágyó közönséget. Ugye, milyen klassz? Nem kell tovább menni bulizni a kellemes vacsora után, hiszen a buli jön el az Aromiba! A koncertre a belépő 2500 Ft, ami egy welcome drinket is tartalmaz. További infók itt

 

3, Trend Kamra

A földszinten nemrég megnyitott Trend Kamra házi jellegű péksütikkel, igazi kovásszal készült kenyérkülönlegességekkel, kézműves helyi termelőktől származó tejtermékekkel és hagyományos eljárással készült füstölt árukkal vár. Szerezd be a ValahaTanya szörpök, bio lekvárok kínálatából is a kedvencedet!

Gyere el a Fashion Trend Centerbe, és ha már jóllaktál a shoppinggal, kóstolj bele a legszuperebb gasztroélményekbe is!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.