Skip to main content
Blog

Cseréld a melegítő nadrágodat csinosra

Vége a bezártságnak, ideje valami divatosabbra, csajosabbra cserélni a macinacit – hadd adjunk ehhez egy kis inspirációt!

 

Bár a vírusveszély még nem múlt el teljesen, az országba szép lassan visszatér az élet: a budapesti teraszos helyek és a strandok nyitása után talán már azt sem korai átgondolni, hogy akár visszatérhetsz az irodába is.

 

Ha nemcsak a home office-t untad meg, hanem a macinacit is, akkor itt az ideje azon is elgondolkodni, mire fogod lecserélni. Beszerezhetsz egy-két elegánsabb tavaszi nadrágot vagy trendi overált:

Impress Fashion

 

De telitalálat lehet egy színes maxiruha, vagy egy mintás A-vonalú ruha.

Piaf Paris

LGL Brand

 

Ha maradnál a fekete és fehér ruháknál, akkor a fazonokkal kísérletezz bátrabban!

Marangona

LGL Brand

Piaf Paris

 

Ha meghoztuk a kedved egy kis shoppingoláshoz, akkor jó, ha tudod, hogy a Fashion Trend Center földszinti üzletei is újra nyitva vannak, ezekben is beszerezheted új kedvenceidet.

 

És nem is biztos, hogy ez olyan sokba fog kerülni, mert az egyébként is pénztárcabarát árakat több helyen szuper újranyitási akciókkal tették még vonzóbbá.

 

A nyitva tartásról és az egyes üzletek különleges kedvezményeiről itt találsz több infót: https://fashiontrendcenter.hu/ujranyitottunk/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.