Skip to main content
Blog

3 szuper tipp a tavaszi arcápoláshoz

A tavasz beköszöntével arcbőröd is még nagyobb figyelmet érdemel – segítünk megtalálni a tökéletes új arcápolási rutinodat.

 

A téli szürkeség, a hideg és a bezártság után talán te is úgy érzed, arcbőröd száraz, fakó és megviselt. De ahelyett, hogy most mindenféle „csodakészítményekre” szórnád el a pénzed a neten, inkább olvasd el a következőket, és alakíts ki egy fenntartható arcápolási rutint. Hidd el, a szuper hatást a saját bőrödön fogod érezni!

 

  1. Ha eddig nem fordítottál kellő figyelmet az arctisztításra, itt az ideje, hogy komolyabban vedd ezt a témát: minden reggel és este tisztítsd le alaposan az arcod a bőrtípusodnak megfelelő termékekkel. Ez legyen mindig az első lépés! Próbáld ki a szuper hármas hatású M&D 3 in 1 Face Moisturiser arctisztítót:

M&D Premium Skincare Referencia szalon

Ezt követheti heti 1-2 alkalommal a radírozás. Erre azért van szükség, hogy eltávolítsd a télen felgyülemlett elhalt hámsejteket. Gyengéd hámlasztó peelinget válassz, mint például az M&D Sweet Peeling:

M&D Premium Skincare Referencia szalon

A radírozást nemcsak bőröd simasága miatt ajánlott mindenképp rendszeresen (de nem mindennap!) végezni, hanem azért is, mert így sokkal jobban tud hasznosulni a kedvenc hidratáló krémed. Szuper választás az M&D Rejuvenate Facial Cream with AHA complex:

M&D Premium Skincare Referencia szalon

Alapozóból pedig olyat válassz, amelyik fényvédőt is tartalmaz, vagy használj külön fényvédő krémet is. Hiszen a tavaszi napsugarakra fel kell készíteni a bőrödet! Ha túl hirtelen éri a fény, az kedvezhet többek közt a pigmentfoltok és a felszíni ráncok kialakulásának is.

 

Talán te sem gondoltál eddig arra, hogy bőröd szépsége nemcsak a külső ápoláson múlik, hanem a belsőn is. Ezért hát figyelj arra, hogy elég vizet és cukormentes teát, például zöld teát igyál, és vitamindús ételeket fogyassz. Ezen kívül igyekezz kerülni a stresszt, eleget aludni és a szabad levegőn mozogni, amikor csak teheted.

 

Extra tipp: A bőrödnek szüksége lehet pakolásokra, szérumokra, vagy esetleg úgy érezheted, még a tavasz első napsugarai előtt jól jönne egy szépítő kezelés. Ha kicsit bizonytalannak érzed magad, gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol a MotheranDaughter Premium Skincare referenciakozmetikájában szakértői tanácsok és prémium termékek segíthetnek, hogy tavaszra tényleg a legjobb formádat hozhasd.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.