Skip to main content
Blog

Szórakoztató fejlesztés a gyerkőcnek, énidő neked? Van egy tippünk, hogyan csináld!

Ha egy élményekkel teli napot szervezel a gyerkőccel, közben külön-külön is lehet valami programotok. Mit szólnál, ha ő kipróbálhatna egy szuper fejlesztőprogramot, te pedig közben kapnál egy kis énidőt?

 

Nincs is annál jobb, mint a hétköznapok rohanását megtörtni egy-egy olyan élménynappal, amit együtt tölthetsz csemetéddel. Ilyenkor a közös móka már reggel elkezdődik otthon: palacsintát süthettek, vagy épp spa délelőttöt tarthattok, utána pedig kimozdulhattok, ahová a kedvetek tartja.

 

Külön-külön is lehet programotok

Persze, úgy is szervezhetitek a napot, hogy egy-két órát külön töltsetek, más-más élményeket szerezve, tiszteletben tartva egymás igényeit. Mert lehet, hogy a gyerkőc aktív kikapcsolódásra vágyik, te viszont örülnél egy óra énidőnek.

 

Eltaláltuk? Akkor van is egy tippünk számotokra! Gyertek el a Fashion Trend Centerbe, és hozd el csemetédet a Spider Falmászó Központba, ahol megismerkedhet a falmászással. Vagy ha már ügyesen űzi ezt a sportot, itt még ügyesebbé válhat. Így nemcsak jól érzi magát, hanem a falmászás szuper fejlesztő hatásainak köszönhetően ez a sport a javára is válik.

 

A gyerek falra mászik, te pedig kikapcsolódsz

Minden anyukának jár az énidő, és hidd el, ez akkor is hasznodra fog válni, ha úgy érzed, legszívesebben egész nap nem engednéd el a gyereked kezét. Hagyd, hogy egy kicsit szórakozzon a kortársaival, megtanuljon valami újat és felhőtlenül boldognak érezze magát. Vagyis: hadd legyen gyerek! Te pedig használd ki az öledbe pottyanó egy-két órát arra, hogy végre legyen egy kis énidőd.

 

Ez nem a gyerek lepasszolásáról szól, hanem arról, hogy amikor majd ismét találkoztok, frissebben, energikusabban tudj megint vele foglalkozni.

 

Mihez lenne kedved?

Te is sportolnál valamit, vagy beugranál a jégszaunába, hogy tegyél az egészségedért? Akkor próbáld ki a BodyBoxot. De egy mosás-szárítás vagy egy új manikűr is beleférhet a Beauty Trend Fodrászatban, vagy az M&D Premium Skincare Referencia Kozmetikába is beugorhatsz. Ha nem tudod máskor elintézni a vérvételt vagy a postát, nálunk, a Fashion Trend Centerben ezeket is megteheted.

 

Ha pedig maradt még időd, mielőtt menned kell a gyerkőcért, nézz körül üzleteink kínálatában, és szerezd be pénztárcabarát árakon, ami megtetszik. Csemetéddel pedig a külön szerzett élmények után ismét elindulhattok közöseket gyűjteni, ami megint csak jó móka lesz! Azért ne lepődj meg, ha megkérdezi, mikor jöhettek legközelebb közös, „éndiős” élménynapra a Fashionbe. ;)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.