Skip to main content
Blog

Sport kicsiknek és nagyoknak: gyertek a Fashion Trend Centerbe!

A Spider és a Bodybox szuper lehetőségekkel várja a családot.

 

A kinti sportoláshoz most úgyis túl meleg van, hacsak nem vagy olyan szerencsés, hogy épp vízközelben vagy, és a strandon vagy a medencében tudsz egy kicsit mozogni. Ha viszont nem szeretnél nyáron teljesen ellustulni, már biztosan elgondolkodtál azon, hová mehetnél edzeni.

 

Olyan helyet keresel, ahol te is sportolhatsz a pároddal, a legjobb barátnőddel vagy az anyukáddal? A gyerkőcöket is elvihetitek magatokkal egy kis aktív kikapcsolódásra, képességeiket jól fejlesztő mozgásra? Akkor gyertek el hozzánk a Fashion Trend Centerbe, ahol a Spider Falmászó Központ és a Bodybox kínálatában a család apraja-nagyja megtalálja a hozzá leginkább passzoló mozgásformát.

 

Sport, szórakozás, fejlődés a gyerkőcöknek

Te is extrém sportként gondolsz a falmászásra? Nem kell annak lennie, inkább gondolj rá úgy, mint egy saját testsúlyos alternatív fitnesslehetőségre. Ami ráadásul teljesen biztonságos is, hiszen csemetéd a mászás örömét és a felfedezés boldogságát szakavatott oktatóval élheti át, miközben egy biztonsági kötél tartja őt.

Spider Falmászó Központ

Ha szeretnéd megmutatni neki, milyen vagány és klassz dolog a falmászás, és nem mellékesen képességfejlesztő hatását is ki szeretnétek használni, akkor gyertek el a Spider Falmászó Központba, és szervezzetek egy igazán aktív délelőttöt vagy délutánt magatoknak!

Spider Falmászó Központ

A felnőtteket is várja a Spider, illetve a Bodybox

Nem véletlen mondjuk, hogy „magatoknak”, hiszen a Spiderben nemcsak a gyerekek mászhatnak, hanem a felnőttek is. Ha pedig a kicsi szívesen maradna még, te kipróbálhatsz egy csoportos órát a fitneszteremben: a jógától a TRX-en át a spinningig biztosan találsz kedvedre valót.

Spider Falmászó Központ

Ha viszont inkább felnőtt társaságban vagy egyedül térnél be a Fashionbe egy kis sportolás reményében, akkor az edzés igazi VIP-élményével vár a Bodybox. Itt nincs sorbanállás, várakozás vagy más időrabló tevékenység, sem pedig tömeg. Van viszont egy csomó szuperjó gép, sokféle edzéstípus, a crossfittől a köredzésen át az alakformálóig vagy a zsírégetőig. Sőt, akár személyi edzők segítségét is igénybe veheted: Stofi és Benedek mindent megtesz, hogy az edzésed még hatékonyabb legyen, edzéstervedet pedig garantáltan a te igényeidnek megfelelően építik fel.

Bodybox

Ha pedig úgy érzed, szívesen lehűlnél egy kicsit a kánikulában, a krioszaunát is kipróbálhatod, ahol maximum 3 percig időzhetsz a -180 fokban. Ez a hidegsokk számos okból jót tesz neked, a nagy melegben például a vérnyomásodnak és az allergiás tünetekre is jótékony hatása lehet.

Bodybox

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.