Skip to main content
Blog

Öltöztesd ünnepi díszbe az otthonodat is!

Ha karácsony, akkor az ünnepi dekorálás sem maradhat el – hadd adjunk ehhez egy kis inspirációt, illetve egy last minute tippet.

Sokaknál már a Halloween-díszek leszedése után felkerülnek a karácsonyi dekorok, és vannak, akik csak jóval később, mondjuk karácsony előtt szánják rá magukat az otthonuk ünnepi díszbe öltöztetésére. Van, aki túltolja, és van, aki egy adventi koszorúval és pár illatgyertyával is attól tart, hogy máris túlzásba esett a dekorálással.

Egy dolog azért biztosan közös bennünk: azt mindannyian szeretjük, ha az otthonunk feldíszítésével már karácsony előtt megérkezik hozzánk az ünnep és annak szeretetteljes hangulata.

Ünnepi díszítés, ünnepi hangulat

Miután ünneplőbe öltöztetted a lelked, és beszerezted a legszuperebb karácsonyi szetteket, ideje hát, hogy az otthonodat is feldíszítsd!

Hogy mitől lesz igazán karácsonyi hangulat a lakásban? Jöhetnek a fények – kis túlzással minden mennyiségben. Szerezz be bátran LED-es égősorokat, gömb fényfüzéreket, LED-es gyertyákat. De mivel az ünnepekhez az illatok is hozzátartoznak, szerintünk az illatgyertyákból is biztosan rekordmennyiség fogy ilyenkor!

Karácsonyi Dekor Bolt

Ha a fények és illatok már megvannak, jöhet a többi dekor! Ebben már csak a képzeleted, na meg a pénztárcát szabhat határt. Ne feledd: karácsonykor nincs olyan, hogy túl sok vagy túl giccses. Szóval csak bátran!

Tegyél természetes anyagokból készült, szép kopogtatót az ajtódra, cseréld le a párnahuzatokat karácsonyi huzatokra a kanapén, tegyél ki néhány karácsonyi képet, az asztalra pedig adventi koszorút. Vedd elő a szebbnél szebb karácsonyi bögréidet (mikor, ha nem most?!), vegyél fenyőt vagy műfenyőt, akár többet is, és a karácsonyfadíszeket se feledd – játssz, kísérletezz a díszítéssel, ahogy neked tetszik. És ahogy hozzád a legközelebb hozza a karácsony varázsát.

Néhány ötlet, ha a Fashion Trend Centerben jársz: https://fashiontrendcenter.hu/uzletek/

Karácsonyi dekorálás az utolsó pillanatban

Kedvet kaptál a díszítéshez? Bár már csak néhány nap van hátra karácsonyig, még most sem késő nekiállni. Fontos viszont a hatékony időbeosztás, hiszen ilyenkor annyi a teendő – például próbáld egy helyen beszerezni a szükséges holmikat.

Hadd súgjunk ehhez egy tuti last minute tippet: a Fashion Trend Centerben a lakberendezési üzletek mellett decemberre nyílt egy Karácsonyi Dekor Bolt is, ahol minden díszt, égősort, gyertyát be tudsz szerezni, sőt, akár műfenyőt is.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.