Skip to main content
Blog

Ünnepi szettek a csillogás jegyében

Jön a karácsony, utána pedig a szilveszter: itt a remek alkalom, hogy megmutasd a világnak, milyen ragyogó szépség vagy! Ehhez adunk most egy kis inspirációt.

 

Az ünnepi időszak a csillogás időszaka is, ezért, ha az évben valamikor, hát most igazán kiélheted a ragyogás iránti rajongásodat. Tetszik az arany, az ezüst, felpróbálnál valami színes csillogós ruhát, vagy egy örök klasszikus feketében tündökölnél, amit apró ragyogó részletek tesznek ellenállhatatlanná? Itt az alkalom! Öltözz ki, és tündökölj!

 

A csillogó ünnepi szettek mindenütt hódítanak

Akár egy üzleti ünnepi vacsorára keresel egy szép outfitet, akár egy családi vagy baráti karácsonyi összejövetelre, egy biztos: az évnek ebben az időszakában a ragyogással nem tudsz melléfogni!

Ruha: Piaf Paris, Táska: Lili Bags

Egyedül lesztek otthon a pároddal karácsonykor, vagy csak a barátokhoz mentek át, ahova minek is csípnéd ki magad? Gondold át újra! Hiszen egy évben egyszer van karácsony. Mikor öltözhetnél ki úgy igazán, ha nem ebben az ünnepi időszakban?

Piaf Paris

Tipp: lépj ki a komfortzónádból, és próbálj fel valami olyasmit, ami eddig még soha nem volt rajtad, legyen az egy fekete miniruha, egy mélyebben dekoltált felső vagy egy dögös vörös összeállítás! Meglásd, mennyire tetszeni fog ez az új éned, akit eddig még sosem láttál a tükörben.

 

Mérsékelt csillogásfanoknak

Ha nem szeretnéd túlragyogni a karácsonyfát, vagy egyszerűen csak nem vagy a színes és csillogó holmik híve, akkor sem kell lemondanod egy kis ragyogásról. Viselj bátran arany vagy ezüst kiegészítőket – egy ilyen árnyalatú táska vagy cipő telitalálat az ünnepi szezonban –, de akár egy szép övvel vagy egy mutatós ékszerrel, brossal is becsempészhetsz egy kis szolid csillogást a szettedbe.

Marangona

Ruha: La Luna, Táska: Lili Bags

Hol szerezheted be a legszebb ünnepi szetteket?

Gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol egy helyen kapsz meg mindent, ami az ünnepi csillogáshoz kell. Vásárolj be még karácsony előtt, lepd meg magad néhány ragyogó holmival, aztán már nincs más dolgod, mint élvezni a bókokat.

Az ünnepi shopping előtt inspirálódj itt!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.