Skip to main content

Ahogy ruhatárunkat, úgy a körmeinket is előszeretettel frissítjük az ősznek megfelelően, hiszen a körömtrendek is évszakról évszakra változnak. Mutatjuk a legkedveltebb színeket és mintákat.

A színek terén a körömtrend 2018 őszén, a ruhadivathoz hasonlóan változik. Előtérbe kerülnek a föld színek, úgymint a barna és a zöld különböző árnyalatai, de idén nagyon stílusosak a nude színek is. Ha viszont kicsit vidámabb, élénkebb színekre vágysz, válaszd a pirosat, a bordót vagy épp a padlizsán lilát. Ezek mind önmagukban is remekül mutatnak bármely körömformán, de akár egymással is párosíthatod őket. Mit szólsz például egy bordó nude  kombóhoz?

De ami számunkra igazán őszi hangulatot idéz, az az alábbi, a barna árnyalataiból álló körmök.

Azonban a körömtrend 2018 őszén nem csak az egyszerű, letisztult vonalat képviseli. Ha egy kis csillogásra vágysz, idén az arany lapokkal vagy sellőporral díszített körmök a nyerő választás. Nekünk ez a zöld arany párosítás a kedvenc. Ugye milyen csodás?

Minták terén a vonalak kerülnek főszerepbe. Engedd el a fantáziád, és legyenek neked a legtrendibbek a körmeid!

 

Csináltass magadnak igazán trendi és ízléses körmöt idén ősszel a Fashion Trend Center földszintjén található Beauty Trend Szalonban!

 

Fotók: Pinterest

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.