Skip to main content
Blog

Az ősz 50 árnyalata

Borulj őszbe a föld színeivel! Viseld az őszi színek bármely árnyalatát idén is, hiszen az őszi divat 2018-ban sem nélkülözte a barna, a zöld és a sárga színeket. De melyiket mivel párosítsd? Mutatjuk!

A szezon színei közül talán a barna az, amelyik mindenki számára alapvető és egyből őszi hangulatot varázsol. A bézstől elkezdve a sötétbarnáig, rengeteg árnyalatával találkozhatsz a boltokban, és választhatod bármelyiket, mindegyikkel stílusos leszel. Mit szólsz például az alábbi összeállításhoz? Tökéletes harmóniát alkotnak a barna különböző színei. A cipő a nadrág bézs, míg a felső a sötétebb árnyalatát hangsúlyozza ki.

 

 

A mustársárga a szezon egyik legvidámabb színe, a kötött pedig az egyik legtrendibb darabja. A kettő ötvözete pedig egy igazán stílusos kötött kardigánt eredményez, mely remekül feldobja megjelenésedet. Lapos, de akár magassarkú bokacsizmával is viselheted.

 

Hozd vissza a besárgult levelek zöld színét ruhádon viselve, legyen bármely árnyalatáról is szó! Mi most ezt a sötétzöld kisruhát hoztuk, mellyel, ősszel is lábat villanthatsz! Ha lenge viseletnek gondolod, kapj fel hozzá egy bőrkabátot. És Neked melyik a kedvenced az őszi színek közül?

 

Ha szeretnéd követni a legfrissebb divatot, öltözz te is őszi színekbe a Fashion Trend Center földszinti üzleteinek egyedi kínálatából! A képen látható darabokat keresd a B&P Moda, a Piaf Paris és az Aim’s üzletében!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.