Skip to main content
Blog

Jön a gyereknap, ajándékozz szuper élményt!

Ajándék helyett, vagy amellé keresel még valami különlegeset? Van egy ötletünk: gyertek el a Fashion Trend Centerbe, és fedezzétek fel a Spider nyújtotta élményeket.

 

Ha az ezredik kisautó vagy játékbaba helyett szeretnél idén valami különleges meglepetéssel készülni a gyereknapra, van egy ötletünk: adj élményt ajándékba! Igen ám, de milyet? Legyen valami vidám, kalandos újdonság. Hadd segítsünk egy tippel: gyertek el a Fashion Trend Centerbe, és próbáljátok ki a Spider Falmászó Központ szuper lehetőségeit.

Miért jó választás a falmászás?

Mert nem csak egy extrém sport, sőt, igazából jóval több, mint mozgás: a felfedezés szabadsága, boldogsága és a mászás öröme egyesül benne. Szórakoztat, kikapcsol, átmozgat (igen, ez tényleg lefárasztja a gyerekeket), miközben komoly képességfejlesztő hatása is érvényesül.

 

Fejleszti többek közt a fizikai állóképességet, a koncentrációs készséget, a kéz-szem koordinációt, de segíthet leküzdeni a félelmeket, nagyobb önbizalmat adhat és jobb problémamegoldóvá is tehet.

 

A FALMÁSZÁS TELJESEN BIZTONSÁGOS

A gyerkőcnek szakavatott oktatóval tanulhat meg falat mászni, aki mindent elmagyaráz és mindenben segít. Mászás közben pedig egy biztonsági kötél is tartja a kicsiket.

 

Ha kedvet kaptál, a gyerek edzésekről itt tudsz tájékozódni.

 

Gyerekzsúr a Spiderben

De ha a gyereknapot összevonnátok a közelgő szülinappal, és valami izgalmas helyszínt keresel, akkor is van egy jó hírünk: a Spiderben gyerekzsúr szervezésére is van lehetőség. A további részleteket itt találod.

 

És ha az élményekkel teli falmászás , esetleg szülinapozás után még marad energiátok, maradjatok egy kicsit shoppingolni, vagy egyetek-igyatok valami finomat nálunk, a Fashion Trend Centerben!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.