Skip to main content
Blog

Elképesztő napja volt nőnapi nyereményjátékunk győztesének!

Átvette nyereményét nőnapi nyereményjátékunk nyertese, Alexa, akinek tényleg nem semmi napja volt nálunk, a Fashion Trend Centerben.

 

Nőnapi nyereményjátékunk keretében gazdára talált egy 60.000 Ft értékű Fashion Trend Center vásárlási utalvány, illetve a Magnolia Stílus és Fotó  felajánlásából egy profi smink, stylist szolgáltatás és egy fotózás.

 

A nyertesünk Alexa lett, aki a hétvégén át is vette nyereményét, és egy elképesztő napot töltött nálunk, velünk, a Fashion Trend Centerben.

 

Milyen előkészületek előzték meg Alexa érkezését?

Már napokkal előbb felvette vele a kapcsolatot a Magnolia csapata és infókat gyűjtöttek róla. Például, hogy milyenek a méretei, milyen stílus áll hozzá a legközelebb, milyen fotókat szeretne. Mivel 159 cm magas, olyan ruhákat néztek ki számára, amelyek optikailag nyújtják.

 

Eni, a stylist Alexa színvilágának megfelelő holmikat válogatott össze. És végigjárta a házat, hogy célorientáltan vigye Alexát az üzletekbe, mert tudta, hogy nem lesz idő együtt végigmenni minden szóba jöhető üzleten.

 

A nyeremény átadása és a shopping

Amikor Alexa megérkezett, átadtuk neki a nyereményét, és egy mini konzultációt kapott a stylisttól. Adél, a fotós minden fontos pillanatot igyekezett megörökíteni. A konzultáció után elindultak vásárolni, amit szintén fotókkal örökítettek meg. Próbálták Alexát a nőies vonal felé terelni, de inkább a farmer stílusú, lezserebb ruhák jöttek be neki. Több üzletben is válogattak, de kedvenceit a Piaf Paris üzletében vásárolta meg a 60.000 Ft értékű Fashion Trend Center vásárlási utalványból.

 

Sminkkel és fotózással zárult az élménynap

A shoppingolás után sminkeléssel folytatódott a program. Először nappali sminket kapott, majd felvett néhány nőies darabot.

Adél, a fotós szuper képeket készített róla, miközben a stylist végig segítette őket: a ruhákat ráigazította Alexára, és előnyös pózokat javasolt neki a fotózáshoz. A végén kapott még egy alkalmi sminket is, ami szintén nagyon tetszett neki. A nap végén élményekkel eltelve, boldogan ment haza, és mi úgy láttuk, nem csak mondta, hogy jól érezte magát, de ez tényleg így is volt.

 

Jöhet egy kis énidő neked is?

Ha most nagyokat sóhajtozol, mert te is szeretnél részt venni egy ilyen „csodanapon”, a jó hír, hogy nem kell a következő nyereményjátékra várnod: a Magnolia Stílus és Fotóban igénybe tudod venni ezeket a szuper szolgáltatásokat.

 

A szolgáltatások listája: (egyedi igény esetén konzultálj velük)

 1. Fotóstúdió bérlése
 2. Fotóstúdió bérlése fotóssal, max 12 szett befotózása
 3. Fotóstúdió bérlése, általunk mobillal max 12 szett befotózása
 4. Egyéb eszközök bérlése a fotózáshoz.
 5. Egyéb, fotózást kiegészítő szolgáltatások:
 • smink igazítás
 • profi smink készítés
 • hajigazítás (mosott haj vasalás v. göndörítés)
 1. Fotós szolgáltatások:
 • fashion fotózás
 • újszülött fotózás
 • kismama fotózás
 • családi fotózás
 • kisállat fotózás
 • portré fotózás
 • üzleti fotózás social media területekre
 1. Privát próbafülke használat:
 • 1-2 fő +Standard catering (kávé+víz)
 • Delux catering szolgáltatással (kv,viz, snack, üdítő)
 • Exclusive catering szolgáltatással (kv, viz, aprósüti v. szendvics jellegű falatkák, pezsgő megegyezés szerint az alap: Törley Gála Sec v. Excellence)
 1. Privát shopping a Trendben, az üzletekben:

A Szalon dolgozója vagy Stylist kísér végig a boltokon és segít eligazodni a kínálaton illetve a stílusodnak megfelelő ruhák kiválasztásában.

 1. Privát vásárlás + Stylist és Próbafülke használat
 1. Privát vásárlás a Trendben, az üzletekben – Csoportos
 2. Privát vásárlás + Stylist és Próbafülke használat cateringgel – csoportos
 3. Fotóstúdió és ruhaszalon bérlése egyben, eseményre

Például születésnap, workshop, stílustanácsadás

+ smink

+ próbafülke

+ fotózás

 

Ha már van ötleted, mit szeretnél, vagy kérdésed lenne a szolgáltatásokkal kapcsolatban, keresd bátran a Magnolia Stílus és Fotó csapatát. Mindenben szívesen segítenek, és együtt megszervezhetitek azt a csajos napot, azt az énidős kis programot, amire már olyan régóta vágysz. 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.