Skip to main content
Blog

Szuper csajos szolgáltatással bővült a Fashion Trend Center

Megnyílt a Magnolia Stílus és Fotó: exkluzív női ruházati bolt/showroom, fotószalon és március 4-én egy szuper workshop is vár. Gyere el, nézz körül, szeress bele!

 

Olyan helyre vágysz, ahová belépve leteheted minden gondod-bajod, családi teendőd, és az ott töltött idő teljes mértékben rólad, mint nőről szól – természetesen jókedvvel kísérve? Tudsz ruhákat próbálni, stílustanácsadáson is részt vehetsz, és persze, shoppingolhatsz is, illetve workshopok és fotózások is várnak? Akkor ne is keress tovább: a Magnolia Sílus és Fotó stúdió lesz az új kedvenc helyed!

 

Mit kell tudni a Magnolia Stílus és Fotó szalonról?

A Magnoliát két vállalkozó kedvű anyuka alapította, akikhez a stílus, a divat és a fotózás mindig is közel állt. Szóval nem is volt kérdés, hogy ebbe az irányba indulnak el.

„A sors és az események úgy hozták, hogy a Fashion Trend Center ad helyet a Magnolia Stílus és Fotó Szalonnak, aminek fő csapásvonala a bérelhető fotóstúdió. De mi ennél többet szerettünk volna, ami nem szokványos, hanem egyedi. Így a szalon  elejében magyar tervezők kollekciójával feltöltött showroomot alakítottunk ki. Emellett stylisttal és fotósokkal is együtt dolgozunk” – mesélték.

 

A Magnoliában a következő szolgáltatások közül választhatsz:

  • fotóstúdió bérlése (magánszemélynek fotózásra, fotósnak stb. – stúdiónk a legmodernebb világítástechnikával van felszerelve, és igény esetén fotóst és sminket is tudunk biztosítani)
  • kismamafotózás
  • újszülött fotózás (2 hetes korig)
  • stílustanácsadás
  • showroom (magyar tervezők kollekciói, jelen pillanatban: NOOR Fashion, Tia Design, SOKÁ ékszer, LaLuna ruhák)
  • VIP próbafülke

 

Szuper workshoppal vár a Magnolia Stílus és Fotó

Bár még csak nemrég nyitottak, a lányok máris egy szuper programmal készülnek. Március 4-ére egy blézertervező workshopot szerveznek, ahol lehetőséged lesz arra, hogy megtervezd a saját egyedi blézeredet. Választhatsz hozzá anyagot, színt, fazont, gombokat, a blézer pedig elkészül a méretedben. Ha leadod a megrendelésed, egy fotót is kapsz ajándékba, amit a fotóstúdióban készítenek el rólad.

Az eseményről további infókat itt találsz!

 

Gyere el, érezd jól magad, szeress bele a Magnoliába – legyen ez az új kedvenc énidő-helyszíned!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.