Skip to main content
Blog

Villants lábat ősszel is

Ne rejtsd el csodás lábaidat ősszel sem! A hidegebb idő beköszöntével automatikusan a hosszúnadrágok és meleg pulcsik után nyúlsz? Nos, az őszi divat 2018-ban a miniruhák viselését írja elő! Mutatjuk a legtrendibb darabokat.

  1. Az ősz kedvenc színe

Ahogy lassan a fák levelei, úgy a női divat is a sárgás és barnás színekbe borul. A bézs számunkra az ősz tökéletes megtestesítője, így nem is kérdés, hogy az alábbi miniruha nekünk a favorit. Az ujjakon található fodrok és az aljrész rojtjai pedig a nyári divatot eleveníti fel. Nagyon kényelmes és nagyon őszi! Ugye Te is szívesen tündökölnél benne?

 

Sandy Bizsu

 

  1. Hódíts mintákban!

Ahogy az őszi olasz trendeknél már említettük, a szezon egyik kedvenc mintája az állatminta, így miniruhából is érdemes ilyet választanod! Számunkra ez a kígyóbőr mintázatú ingruha egy igazán nőies darab, mely akár egy csinos csizmával is párosítható. Irodában, randin vagy egy csajos mozizás alkalmából is megállja a helyét.

 

 

 

AnnaRita

 

  1. Fő a kényelem

Az őszi divat 2018-ban a sportos vonalról se feledkezett meg! Ugye sokszor Te is inkább az egyszerű, de nagyszerű elvet vallod és inkább a kényelemre voksolsz? Akkor kapj fel egy pólóruhát vagy egy hosszú ujjú miniruhát! Párosítsd egy stílusos sportcipővel és egy trendi hátitáskával. Ez a női divat mindenki nagy kedvence.

 

XOXO

Találd meg a legdögösebb darabokat idén őszre a Fashion Trend Center földszintjén lévő üzletekben, ahol a mindig egyedi ruhadarabok várnak! ? 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.