Skip to main content
Blog

3, 2, 1: indul az ünnepi készülődés!

Itt a december, biztosan a te fejedben is elindult egy képzeletbeli visszaszámláló óra így karácsony előtt. Lássuk, mi az, amit már most írj be a naptáradba, nehogy elfelejtsd a nagy ünnepi hajrában.

 

Ha ünnep, akkor készülődés, rohanás, totális idegállapot – nálad is így szokott ez lenni? Idén lehet másképp! Most még időben vagyunk, épp csak beköszöntött a december, szóval még bőven van időd és lehetőséged, hogy ebben az évben végre nyugodtabban, összeszedettebben készülj a karácsonyra és a szilveszterre.

 

Írj listát az ünnepek előtti tennivalókról

Nem rendelted meg a halat szentestére, nincs elég szaloncukor, elfelejtettél ajándékot venni a nagynénédnek, vagy épp december 23-án döbbensz rá, hogy mégis el kellett volna menned fodrászhoz és körmöshöz?

Beauty Trend Fodrászat

M&D Premium Skincare Referencia Kozmetika

Idén vegyél egy nagy levegőt, na meg egy csodaszép jegyzetfüzetet, és kezdd el szépen összeírni, mi mindent kell elintézned karácsonyig. Minél előbb összeírod, annál jobb, hiszen így jobban eloszthatod a teendőket. Ha ránk hallgatsz, a 20-i hétre már csak egy-két dolgot hagysz – akkor már inkább pihenj és élvezd az ünnepi hangulatot!

 

Kevés az időd? Akár össze is vonhatsz tennivalókat. Például az ajándékvásárlást simán összekötheted egy énidős élménynappal, amikor magadra is gondolsz. Meglásd, milyen jót fog tenni ez a kis feltöltődés!

 

A legmenőbb ünnepi trend: merj ragyogni!

A karácsony, a szilveszter a csillogásról szól – mutasd meg a világnak, milyen ragyogó személyiség vagy. Ehhez pedig kérj bátran profi segítséget egy fodrász, egy kozmetikus, illetve egy körmös személyében.

Fotó: allison christine, Unsplash

Tipp: Ne felejts el minél előbb időpontot foglalni, hiszen a legjobb szalonokban gyorsan betelnek a még meglévő helyek. Nem kivétel ezalól a Fashion Trend Centerben lévő Beauty Trend Fodrászat, illetve az M&D Premium Skincare Referencia Kozmetika sem.

 

Pánikra viszont most még semmi ok, ha felveszed velük a kapcsolatot, szinte biztosan ki tudnak találni valamit, hogy segítsenek még ragyogóbbá tenni a megjelenésedet karácsony előtt.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.