Skip to main content
Blog

Miért lesz más idén a karácsonyi készülődés?

Idén ne kapj idegbajt az ünnepek előtt! Szóljon ez az időszak inkább arról, amiről tényleg szólnia kell: a szeretetről, és arról, hogy valóban odafigyelsz a neked legfontosabbakra. És persze, saját magadra is. Lehetetlen? Dehogy! Hadd segítsünk benne most mi is.

 

Nem lenne jó elfelejteni a rohanást, a kapkodást, az őrült hajszát az ajándékokért, és idén kicsit lelassulni az ünnepek közeledtével? Ugye, hogy te is erre vágysz. Akkor nincs más hátra, decemberben szervezz magadnak egy szuper kényeztető napot egy klassz helyen, ahol az ajándékvásárlást is megejtheted. Ráadásul a lábadat sem kell lejárnod a városban, mert egy helyen megtalálsz mindent a barátaidnak és családod minden tagjának.

 

Jól hangzik? Akkor irány a Fashion Trend Center, ahol összekötheted a feltöltődést és az ünnepi shoppingolást!

 

Egy nap, ami csak a tied – na meg a vásárlásé

Próbáld felidézni, mikor volt utoljára egy olyan napod, amikor csak magadra tudtál koncentrálni. Ha régen, akkor azért időszerű, ha pedig nemrég, akkor meg azért, mert biztosan már most alig várod az ismétlést!

 

A Fashion Trend Center remek választás egy kis feltöltődéshez, hiszen relaxálhatsz a M&D Premium Skincare Referencia kozmetikában, ahol hozzáértő kezek vesznek kezelésbe – az eredményt szó szerint a saját bőrödön fogod érezni.

Utána beülhetsz az AROMI-ba, a környék legklasszabb olasz éttermébe-pizzériájába, ahol egy finom tésztaételnél már csak a desszertek csábítóbbak!

Ha a végén úgy érzed, túl sok volt a jóból – de a kalóriákból mindenképp –, akkor pedig jöhet egy kis mozgás: a Spider Falmászó központban falmászásra, vagy csoportos órákra is lesz lehetőséged jelentkezni.

 

Szuper ajándékok, magas minőség, elérhető árak a Fashion Trend Centerben

És naná, hogy az ajándékvásárlást is megejtheted a Fashion Trend Centerben! Sőt, erre csak biztatni tudunk, hiszen nemcsak hogy egy helyen tudsz beszerezni mindent az ünnepek előtt, hanem szuper, egyedi, kiváló minőségű holmikat is vásárolhatsz, elérhető árakon.

Ajándéktippjeinkért kattints ide!

Ki mondana nemet egy kényeztető élménynapra, melynek során nemcsak a relaxálás, hanem a legklasszabb ajándékok beszerzése is garantált? Ugye, hogy te is benne lennél! Akkor élményekre fel – írj a legjobb barátnődnek, hogy tartson veled, és élvezzétek az ünnepi készülődést, ahogy eddig még soha! ;)

Ne feledjétek, pénteken indul a BLACK FRIDAY, ahol kedvezménnyel vásárolhattok üzleteink kínálatából!

 

 

Főkép: Jonathan Borba, Unsplash
Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.