Skip to main content
Blog

Wow, tudtad? Shopping után már sportolhatsz is a Fashion Trend Centerben!

By 2021-09-09No Comments

Akár már egy teljes élménynapot is eltölthetsz a családdal a Fashion Trend Centerben, megnyitott ugyanis a Spider Club falmászó- és fitneszközpont, ahol szuper sportolási lehetőségekkel várnak titeket.

 

Már nemcsak a shopping vagy a finom ételek miatt lehet szuper választás a Fashion Trend Center, hanem akkor is, ha mindezek mellé aktív kikapcsolódást is keresel – egyedül, a legjobb barátnőddel, vagy akár az egész családdal.

 

Szeptember 10-én, pénteken megnyitott ugyanis a Spider Club falmászó- és fitneszközpont a második emeleten, Budaörsi Spider Club néven.

 

A több egységből álló terem közel 1100 négyzetméteren lett megépítve. A legnagyobb egység a köteles fal, ahol 32 falszakaszon, közel 100 színnel jelzett utat fogtok tudni mászni. A második nagyobb egység egy közel 350 négyzetméteren megépített boulder egység.

 

Hogy a legkisebbek se maradjanak ki a jóból, a közel 120 négyzetméteres Galérián egy 40 négyzetméteres gyerek boulder falat és egy 30 négyzetméteres erősítő-nyújtó részleget alakítottak ki.

 

Ha a mászást inkább meghagynád a fiúknak, akkor is van számodra egy jó hírünk: a Funkcionális teremben olyan szuper mozgásformák közül válogathatsz kedvedre, mint például a jóga, a vezetett nyújtás, a funkcionális köredzés, a TRX, a spinning vagy a gerinctorna.

 

A kimerítő edzés után pedig jól esik majd a két terasz valamelyikén lazítani egy kicsit, és némi feltöltődés után újra belevetni magad a shoppingolásba vagy akár az éttermek felfedezésébe.

 

További infók a Budaörsi Spider Clubról: spiderclub.hu/budaors/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.