Skip to main content
Blog

Viseld bátran a tavasz színeit

Hadd mutassunk néhányat a közelgő tavaszi szezon legszuperebb darabjai közül, amikkel te is azonnal szerelembe esel majd!

 

Tavasszal mindannyian úgy érezzük, hogy elég volt a téli szürkeségből és a sötét holmikból – jöhetnek a vidám, színes ruhák. Engedd el bátran a képzeleted! Melyik a kedvenc színed? Ha több van, akár variálhatod is őket.

 

Ha a finomabb árnyalatokat kedveled, akkor a fagyiszínű cuccok közt találhatsz új kedvencekre. Idén tavasszal a pasztell színblokkos holmik is hódítanak majd!

Impress Fashion

TR Moda

LGL Brand

Ne félj az élénk színektől, kísérletezz velük bátran! Mit szólsz mondjuk az energikus, különleges citromsárgához?

LGL Brand

Egyszínű holmik? Biztonsági játék! Légy inkább merész, és kapj fel valami teljesen szokatlan mintájú ruhát. Vidámságot vihetsz vele a hétköznapokba, és egy szempillantás alatt kitűnhetsz a többiek közül. Szóval, csak bátran!

TR Moda

LGL Brand

Extra tipp: ha kicsit még tartasz a vidám színektől, mintáktól, akkor azt javasoljuk, először fehér, szürke vagy teveszínű holmikkal próbálj fel egy-egy új darabot. Meglátod, milyen szuperül áll, le se akarod majd venni!

 

Kedvet kaptál egy kis vásárláshoz? Akkor van egy jó hírünk: a Fashion Trend Center földszinti üzleteinek kínálatában egyre több csodaszép, kiváló minőségű tavaszi holmit találsz! Shoppingolásra fel! ;)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.