Skip to main content
Blog

Vágj bele az őszbe sportosan elegáns szettekkel!

By 2023-09-07No Comments

Habár lassan beköszönt a zordabb idő és az igazi őszi hangulat, a ruhatárunkat nem kell teljesen lecserélni: a nyári kiadásokból is menthetünk át néhány darabot, amelyeket jól kombinálva akár a hűvösebb időben is hordhatunk. Ráadásul az ősz nagyon gyakran a sportosan elegáns szettekben bővelkedik, amit a megfelelő alapdarabok és egy-egy extra kiegészítő használatával valósíthatunk meg.

Sneaker – ruhatárunk alapja

A legfontosabb az őszi szettekben a cipő kiválasztása, ugyanis ha rátalálunk a számunkra legmegfelelőbbre, ami a legtöbb összeállításhoz illik, akkor egy stabil alapot biztosíthatunk az öltözködésünkben. Ilyen például egy fekete-fehér tornacipő, amiben egyszerre van meg a vagányság és az elegancia, természetes letisztultsága miatt. Ezt akár szoknyával, ruhával is kombinálhatjuk. Ha a sneaker még platformos is, az akár elegánsabbá is teheti az összhatást. Sőt a magasszárú tornacipővel sem lehet melléfogni: ebben az esetben a kiegészítőkkel, a felsőruházattal öltözhetünk elegánsan. Ha pedig egy sötét, teljesen elegáns szettet állítunk össze, azt egy színesebb, sportosabb cipővel tehetjük vagánnyá.

sportosan elegáns

Forrás: Pinterest

Harisnya rövidnadrággal

Az ősz egyik jolly jokere. Akár egy fekete szövetnadrágra akár egy bőrnadrágra esik a választásunk, mintás vagy fekete harisnyával az egyik legjobb választásunk lehet ha egyszerre szeretnénk a nőiségünket mégis laza énünket mutatni. Ez a szett pont annyira hívja magára a figyelmet, pont annyira elegáns, hogy kizökkentsen a hétköznapokból, de mellette megtarthasd a kényelmet és a letisztultságot. 

Forrás: Pinterest

Kötött- és pulcsiruhák

Hasznos, ha a gardróbunkban több a kötött anyagú, hosszabb és esetleg bővebb úgynevezett pulcsiruha lapul, mert ezeket ősztől tavaszig hordhatjuk, csak a cipőt, a harisnyát és a kabátot kell variálni. Igazi örök elemei a ruhatárunknak. A megfelelő színek kiválasztásával ez lehet az idei szezon kedvence.

sportosan elegáns

Forrás: Pinterest

Minimalista és alapdarabok

Ez az örök kedvenc kategória. Ha nem tudjuk, mit vegyünk fel, és percek óta tanácstalanul álldogálunk a szekrény előtt, netalántán harmadszor öltözünk át, mert semmihez sincs kedvünk, egy fekte vagy fehér darabokból összeállított szett mindig jó választás. A sportosan elegáns ruhák magabiztosságot, kiegyensúlyozottságot és sikket kölcsönöznek a viselőjének. Egyszínű, letisztult világgal az LGL Brand-nél találkozhatunk.

sportosan elegáns

Forrás: Pinterest

Az extrák

A különlegesebb példányok és kiegészítők azért hasznosak, mert az alapdarabjainkat maguktól és azonnal feldobják, visznek a megjelenésünkbe egyfajta varázslatot, miközben határozottan, de nem hivalkodóan figyelemfelkeltőek is. A megszokottól eltérő, izgalmas megoldású ruhákat a Dress Bar Woman üzletben találunk.

Forrás: Pinterest

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.