Skip to main content

Az őszi női és férfi divat után, a gyerekek sem maradhatnak ki a sorból. Hiszen ez a szezon sem telhet el a legdivatosabb gyerek ruhák nélkül! Olvass tovább, hogy a Te gyermekednek is stílusosan teljenek a mindennapjai!

A gyerekdivat 2018 őszén a nőihez hasonlóképpen alakul, így egyes napokon akár össze is tudtok öltözni a kislányoddal! Vegyük például a mintákat. Az általunk is nagyon kedvelt állatminta a lányok ruháin is megjelenik. A hűvösebb idő beköszöntével, itt az ideje egy meleg kabát beszerzésére, és miért is ne választanád az idei év legmenőbb mintájával borítva? Ez a vagány ocelotmintás kabát például garantáltan megóvja majd gyermekedet a hidegtől!

Ariella

Színek terén, a gyerek ruháknál is hódít a szürke. Az alábbi kifinomult összeállítás az iskolapadba tökéletesen megállja a helyét. A ruhán lévő piros masni és vonalak, rendkívül jól feldobják ezt az őszi színt.

Ariella

A kisfiúk sem maradhatnak ki a sorból! Számukra egy elegáns összeállítást hoztunk, az idei ősz legmenőbb színével, a kékkel. Ezzel a szettel hódítani fognak az egyes óvodai vagy iskolai rendezvényen.

Pippi by Papp Ildi

 

Látogass el csemetéiddel a Fashion Trend Center földszinti üzleteibe és öltözzetek fel stílusosan mindannyian! Egyedi kínálat és minőség vár mindenkit!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.