Cégük 1989-ben alakult. Hitünk, hogy a jövő útja a hazai gyártásban rejlik, így a gyártás összes lehetséges mozzanatát itthon végezzük. A legfontosabb szempont mindig a minőség. Gyártóink mindegyikéhez évtizedes kapcsolat fűz, ez biztosítja az álladó minőséget. Az alapanyagok megválasztásánál is elsősorban a minőségre törekszünk, nem figyelmen kívül hagyva az éppen aktuális divatot.
Választékbővítés céljából, illetve a magyar gyártókapacitás hiányában, megtalálhatóak néhány területen import termékeink is, mint például a jogdíjas gyermek zoknik vagy a női finom harisnyanadrágok. Ezen import cikkek többnyire Franciaországból, Olaszországból, vagy más európai országból származnak.
A zoknikat 15-ös mérettől egészen 50-es méretig gyártatjuk, kínálatunkban megtalálható minden az újszülött első pár zoknijától egészen a speciális, gumírozás nélkül kötött egészségügyi zokniig.
18 évvel ez előtt hoztuk létre újszülött kollekciónkat Teddy márkanéven. Míg a zokniknál nem riadunk vissza a legextrémebb divathóborttól sem, addig a Teddy kollekció egy igazán tradicionális, már-már konzervatív koncepció. Ennél a termékcsaládnál kiemelkedően fontos elvárás a legmagasabb minőség. Minden összetevőt gondosan választunk meg a legapróbb részletekig. Kizárólag pamut alapanyagból, bababarát kiegészítőkkel (cipzárak, patentok) készülnek termékeik. A kollekcióban megtalálható szinte minden, ami elengedhetetlen az első hónapokban, a kis ruhácskáktól a textilpelenkán keresztül a nagyobb kiságy kiegészítőkig.
Büszkék vagyunk bébi és gyermek harisnya kínálatunkra éppúgy, mint a kiegészítésként és idényszerűen tartott gyermek pólókra, óvodás ruhatartókra, tornazsákokra.

Üzlet neve

Topp

Üzlet típusa

Divat

Elérhetőség

+36 23 506 330

Facebook

Térkép