Törökországból érkeznek elegáns ruháink, melyek tökéletes és egyedi viseletet jelentenek ünnepnapokra, különleges alkalmakra. Itt még a letisztult formák is rejtenek valami pluszt: egy-egy játékos fodrot, díszes cipzárt, hangsúlyos varrást, vagy pompás gyöngydíszítést. Bátor, különleges szín- és anyagválasztékot is kínálnak egyedi ruháink. A jersey, szatén és neoprén anyagok főként egyberuhákban élnek tovább, de sok-sok szoknya, nadrág és felsőruházati termék alkotói is.
Emellett a lazább, hordhatóbb stílus rajongóit is megörvendezteti kereskedésünk, hiszen Lengyelországból származó ruháinkra inkább a casual vonal a jellemző. Vásárlóink kötött, pamut és gyapjú kincsekre, sőt, akár bundákra és paplankabátokra is lelhetnek. A paletta nem merül ki ennyiben, a variálható ruhákhoz táskák, övek, sálak, stólák, ékszerek, zoknik, harisnyák és cipők is választhatók.
A hetente frissülő árukészletből 36-os mérettől 42-esig – de nem ritka az 50-es méret sem –válogathatnak mind a konzervatív, mind a merész vonal képviselői, bármilyen korosztályból.

Üzlet neve

Reddor

Üzlet típusa

Divat

Elérhetőség

+36 30 287 0229

Facebook

Instagram

Térkép