Skip to main content
Blog

Utazz stílusosan!

Tengerparti vagy városnézős nyaralásra indulsz? Mindegy melyik van tervben, készülj velünk és utazz stílusosan!

Egy utazás legalapvetőbb kelléke nem lehet más, mint a bőrönd. 2019 nyarán a metál színű darabok hódítanak, így stílusos nyaralásodhoz ezek közül válogass. Az, hogy a kicsi, a közepes vagy a legnagyobb méretűt választod, az már csak rajtad és a divatos ruháid mennyiségén múlik.

Lili Bags

 

Egy tengerparti nyaraláshoz mindenféleképpen pakold be az alábbi képmontázsunk darabjait! És hogy mik ezek? Egy alakodhoz illő bikini, strandpapucs, strandtáska és strandruha. Ez utóbbinál a rövid és a maxi változat is nyerő választás. 2019 nyári, vízparti darabjainál azonban figyelj arra, hogy harmóniában legyenek egymással a színek és a minták, vagy teljesen egyformák, mint ahogy azt láthatod is.

Marangona Multibrand Store 1

 

Azonban egy városnézős túrára is van összeállítás a tarsolyunkban. Ugyanis egy stílusos nyaralás nem csak a tengerparton való sütkérezésről, de az adott ország felfedezéséről is szólhat! Ehhez pedig egy stílusos outfit dukál! 2019 nyarán a kalap és a szalma táska a két kiegészítő, melyet minden divatimádónak be kell szereznie. Ezeket egy menő papuccsal és lenge szoknyával párosítva, pedig megkapjuk a tökéletes szettet!

Dress Bar Women

 

Készülj velünk a nyárra! Június 14-16. között vásárolj kedvezménnyel üzleteinkből! Kattints a kuponokért:

nyári kupon napok a fashion trend centerben

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.