Skip to main content
Blog

Újra eladó lesz a menyasszony!

Május 28-tól újra lehet lagzikat tartani. Akár menyasszonyként, akár örömanyaként vagy vendégként keresel ruhát a nagy napra, most adunk némi inspirációt hozzá.

 

A koronavírus járvány sok menyasszonyt kényszerített várakozásra, hiszen aki nagy családi eseményként akarta ünnepelni az esküvőjét, felejthetetlen lakodalommal, annak bizony várnia kellett erre. Május 28-tól viszont már biztos, hogy újra lehet lagzikat tartani!

 

Ez a nagy öröm mellett persze kapkodással is járhat, mert ha az időpont már meg is van, sok minden mást kell még leszervezni – például a fantasztikus és felejthetetlen menyasszonyi ruháról is gondoskodni kell, illetve a koszorúslányok meg az örömanya öltözékéről is.

 

És persze, vendégként is gondban lehetsz a ruhád miatt, ha most hívtak meg egy elég közeli időpontban tartandó lakodalomra. De hadd javasoljunk gyorsan valamit: ne problémát láss benne, hanem új lehetőséget! A közelgő lagzi remek alkalom lehet például arra, hogy újragondold a kiskosztümöt – viseld egy szép kalappal, vagy egy mutatós táskával!

Szöszy Fashion

Edyna Modell

 

De egy virágmintás maxiruhával se lőhetsz mellé – friss és elegáns lesz a megjelenésed.

 

Edyna Modell

Ha te leszel az örömanya, a kiskosztüm szintén remek választás – törekedj a klasszikus eleganciára, amibe csempészhetsz egy kis csavart. Mit szólnál egy mintás ruhához, vagy egy stílusos fejdíszhez?

 

Nude Fashion

Edyna Modell

A gyerekekről se feledkezzetek meg – nekik amúgy is öröm lesz válogatni, hiszen olyan cuki kisruhák és együttesek sorakoznak a boltokban.

 

Edyna Modell

Nude Fashion

Ha pedig menyasszonyként állsz életed nagy napja előtt, akkor itt az alkalom, hogy ragyogj: válassz olyan ruhát, amiben minden tekintet rád szegeződik majd. Ez a te nagy napod, megérdemled, hogy tündökölj!

Edyna Modell

Nude Fashion

Még van időd a lagziig? Akkor is azt javasoljuk, hogy kezdj el nézelődni, próbálni, mert az sosem rossz, ha a nagy napra már időben ott van a megfelelő ruha a szekrényedben!

 

A menyasszony és a násznép hölgytagjainak gyönyörű ruhakölteményei mellett a férfiakról se feledkezzünk meg: a vőlegénynek is jár a kifogástalan elegancia! Ha a párod még nem gondolt a szettjére, kísérd el vásárolni, és válasszátok ki együtt a ruhát, cipőt! Mit szólnál valami ilyesmihez?

 

Marco Renzo

Keresd a szuper minőségű, egyedi, a stílusodnak megfelelő darabokat – gyere el a Fashion Trend Centerbe, és találd meg az igazit, a ruhádat illetően is.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.