Skip to main content

Újévi fogadalmaid között szerepel, hogy megújítod a külsődet? Akkor kezd a megújulást a fodrásznál! Mi már izgatottan vártuk, hogy milyen új trendekkel rukkol majd elő a 2019-es év, mind a ruhák, mind a frizurák terén. Most megmutatjuk, hogyan alakul a hajtrend 2019-ben!

Extra rövid

Ha igazán nagy változásra szántad el magad, akkor íme a frizura, amivel ezt megteheted!

Mert nem csak a férfiak viselhetnek rövid hajat! Könnyű kezelni és ha a stílusod is meg van hozzá, akkor igazán vagány leszel vele. Talán ez a hajtrend az egyik legextrémebb az évben.

A megunhatatlan bob

A bob frizura az elmúlt években robbant be, és a mai napig tart, így idén se lősz mellé, ha emellett döntesz. Ezt a hajtrendet 2019-ben viselheted szög egyenesen, laza hullámokkal, középen vagy akár féloldalt elválasztva is. Hosszát pedig csak az arcformád és a merészséged határozza meg. És Te melyik változatára voksolsz?

 

 

Kösd fel a hajad!

A hajtrend 2019-ben a hosszú haj kedvelőinek is kedvez. Idén az egyszerűen leengedett hajviselet mellett, a magasra felfogott frizura is divatos lesz. A magas lófarokba kötött haj elkészítése nem igényel sok időt és nagyon stílusos, mely kifinomult megjelenést kölcsönöz számodra.

Képek: Pinterest

 

Talán 2019 neked is a változások éve lesz? Egy vágás vagy festés? Bízd magad igazi szakemberre. A Fashion Trend Centerben földszintjén téged is vár a Beauty Trend Fodrászat!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.